Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Vampir Gözleri Yapmak?

T4XI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
44404602812179236587.jpg

Yukarıda olan resimdeki gibi gözleri nasıl elde ebilirim?

Yani bir fotoğraftaki gözleri nasıl o hale getirebilirim?

Benzer konular

T4XI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Koskaca grafik tasarım sitesinde bunu bilen yok mu? Vampir Gözleri Yapmak? Kaç gündür bekliyorum.

maimai

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Koskaca grafik tasarım sitesinde bunu bilen yok mu? Vampir Gözleri Yapmak? Kaç gündür bekliyorum.

Hocam bilmeyen olabilir, bilenler vardır belki onlar da meşgul olabilir.:)

Bu arada güzel bir çalışma. Kaynak bulursan bana da haber verirsen sevinirim:)

nfs700tx9

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu işinizi görür ...

İsyankar olmayın arkadaşlar :))))))))))

eyep.jpg

https://rapidshare.com/files/458495676/EYE.rar

Yukarıdaki ekte 2.4 mblık bir PSD dosyası var.Bu dosya içerisinde yukarıda resmi olan lens modellerini kullanabilirsiniz...

Bu arada neden vapmir gözleri yapmak istiyorsun merak ettim ;)

Son düzenleme:

alevturk

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar

evet bende merak ettim ?:angel:

nfs700tx9

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Rica ederim ilk fırsata filmine bakacağım :))

Mrfelix

🌱Yeni Üye🌱
Photoshopda sol menuden eliptical marquee tool su seç daha sonra gözün birini kavrayacak şekilde göze daire ciz bu işlemi polygonallede yapabilirsin gözü seçili hale getirdikten sonra imaj>adjusments>hue/saturation Kısa yolu Ctrl+U yu seç ve oradan renk ayarlarıyla oynarak istediğin renke (kırmızı renke gelene kadar uğraş) dilediğin renki elde edebilirsin.
yapamazsan bana yolla resmi ben dilediğinin gözlerini resimdeki gibi vampir gözü yaparım 5 dk da:D

bol şans

T4XI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Rica ederim ilk fırsata filmine bakacağım :))

:)

Photoshopda sol menuden eliptical marquee tool su seç daha sonra gözün birini kavrayacak şekilde göze daire ciz bu işlemi polygonallede yapabilirsin gözü seçili hale getirdikten sonra imaj>adjusments>hue/saturation Kısa yolu Ctrl+U yu seç ve oradan renk ayarlarıyla oynarak istediğin renke (kırmızı renke gelene kadar uğraş) dilediğin renki elde edebilirsin.
yapamazsan bana yolla resmi ben dilediğinin gözlerini resimdeki gibi vampir gözü yaparım 5 dk da:D

bol şans

Kardeş dediğini zaten yapabiliyordum. Ama resimdeki gibi olmuyor! Göz bebekleri filan çok solgun kalıyor. Resimde çok canlı. :S