Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
az önce baktım resimler sorunsuz görüntüleniyor bu arada çalışmalarınız ilgili bölümde bir topik açarak yayınlarsanız daha iyi olur forumda ki arkadaşlarda faydalanmış olurlar
dün de konu açmıştım fotoğraf bölümüne. müzik ve radyo resimleri istiyorum diye. mavi tayfa da bana süper fikirler getiren gorseller eklemişti.
yapı olarak ayrıntıya çok takılırım. saatlerce günlerce resim, vektor arayabilirim :anlamsiz: hiç işlerim bu kadar seri ve yolunda gitmezdi. forum sitemi seviyorum
horus teşekkürü tekrar bir borç bilirim sana. vektörlerinle uyguladığım bir takvimim onaylandı. şimdi 12 aya uygulayacağım. sayende yeterli malzemem var sizlerle paylaşmak istedim...
ellerine saglık..bişey sorucam bunları yapamıyacagımı bilmekteyim de bana kullandıgın programlar hakkında bilgi verirmisin veya tahmini olanda olur denemek istiyorum .grafik okumayı istiyorum yol gösterici insanlar arıyorum
ellerine saglık..bişey sorucam bunları yapamıyacagımı bilmekteyim de bana kullandıgın programlar hakkında bilgi verirmisin veya tahmini olanda olur denemek istiyorum .grafik okumayı istiyorum yol gösterici insanlar arıyorum
çalışmalar bana ait değiller ancak bu gibi vektörel çalışmaları vectör tabanlı programlarla yapabilirsiniz illustrator, corel, freehand hatta flash gibi forum içerisinde anlatımlar dersler mevcut inceleyin