Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

vektor portre

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
illustrator cs3 ile çizdim... şaçlardan hangisi daha iyi olmuş sizce... bide saç çizmek için önerilerinizi bekliyorum :) yardım ederseniz çok sevinirim.... ben pek beceremiyorumda...
30613274.jpg

mekan2kad305nsuratdenen.jpg

Benzer konular

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çisil, gerçekten başarılı ve çok güzel çizim (Alttaki resimdeki saçlar daha iyi).. Ama bu kadar güzel çizime neden öyle dümdüz renklerden oluşan bir arka fon? Çizim güzel olduğu kadar arkaplan da çok önemli.. Genelde arkadaşların yaptıkları şey bu; çizime çok önem vermek, çok güzel çizmek ama arkaplan'ı önemsemeden es geçmek.. Arkaplan güzel olsa 10 üzerinden 10 diyeceğim ama diyemiyorum...

Çizimine harcadığın emeğe böyle basit bir arkaplan yakışmamış.. Bu yüzden bence daha güzel, çalışmanın arkasına uygun, çalışmaya hitaben bir arkaplan yapsan daha güzel olur kanısındayım.. Hatta arkaplan'ı bembeyaz bıraksan bile daha güzel görünürdü.. Çünkü kızın arkasındaki renk karmaşası ve düz çizgiler kıza dikkatimizi vermemize engel oluyor ve göze batıyorlar..

Çizim olarak dediğim gibi başarılı..

Eline sağlık Çisil...

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çisil, gerçekten başarılı ve çok güzel çizim (Alttaki resimdeki saçlar daha iyi).. Ama bu kadar güzel çizime neden öyle dümdüz renklerden oluşan bir arka fon? Çizim güzel olduğu kadar arkaplan da çok önemli.. Genelde arkadaşların yaptıkları şey bu; çizime çok önem vermek, çok güzel çizmek ama arkaplan'ı önemsemeden es geçmek.. Arkaplan güzel olsa 10 üzerinden 10 diyeceğim ama diyemiyorum...

Çizimine harcadığın emeğe böyle basit bir arkaplan yakışmamış.. Bu yüzden bence daha güzel, çalışmanın arkasına uygun, çalışmaya hitaben bir arkaplan yapsan daha güzel olur kanısındayım..

Eline sağlık Çisil...

tesekkür edrim :) yaa ben sıkılıyorum arka plan çizerken :=) bende anlayamadım

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Saç çizimi konusunda hemen bir derss açıyorum. photoshop dersleri bölümünde olacak :)

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel bi çalışma olmuş çok beğendim ben
saçlara bakıncada sanki alttaki daha gerçekçi gibi görünüyo
başarılarr...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Selam..Boyun kısmındaki beyaz askı dikkat çekici tekrar elden geçirmelisin..
Ama genellemede gerçekten büyük emek var..Rebrik ederim..Mouse ile gerçekten zorlu iş..Tablet e geç artık..:p
Kolay gelsin..

grfk_esi

🌱Yeni Üye🌱
illüstoru yukledım bı turlu beceremıorum ya kullanma klavuzunu arıyorum ıng cııkıor hep turkcesını de bulamadım yardım edersenız sevınırım :)

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
illüstoru yukledım bı turlu beceremıorum ya kullanma klavuzunu arıyorum ıng cııkıor hep turkcesını de bulamadım yardım edersenız sevınırım :)

:) kullanma klavuzu :giggle: öyle birşey olduğunu sanmıyorum. internette dersler var onlara bakın bence. sitemizde de bu program hakkında bir bölüm açılmış. orayı da incelemelisiniz..

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel bi çalışma olmuş çok beğendim ben
saçlara bakıncada sanki alttaki daha gerçekçi gibi görünüyo
başarılarr...
tesekkür edreim :)
Selam..Boyun kısmındaki beyaz askı dikkat çekici tekrar elden geçirmelisin..
Ama genellemede gerçekten büyük emek var..Rebrik ederim..Mouse ile gerçekten zorlu iş..Tablet e geç artık..
Kolay gelsin..
tesekkür edrim :) dikkat ediceğim.... tablet yakın zamanda almayı düşünüyorum.... :)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel olmuş ama arkplanı bende beğenmedim

mygraphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,digital çizim deneyimim pek yok,kağıt üzerinde çizerim,o yüzden onun zorluklarını yada kolaylıklarını bilirim,digital çizimde yorum yapamıcam bu anlamda ama genel olarak hoş bir çizim yalnızca ışık ve gölge ayarlamalarını bence daha net yaparsanız daha çok dikkat çekebilir iyi çalışmalar.

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba,digital çizim deneyimim pek yok,kağıt üzerinde çizerim,o yüzden onun zorluklarını yada kolaylıklarını bilirim,digital çizimde yorum yapamıcam bu anlamda ama genel olarak hoş bir çizim yalnızca ışık ve gölge ayarlamalarını bence daha net yaparsanız daha çok dikkat çekebilir iyi çalışmalar.
tesekkür edrim tavsiyeniz için benimde derdim onlar zaten tam olarak becerebilsem çok daha güzel olacak :)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Öncelikle emeğinize sağlık,ikinci çiizmdeki saçlar tabii daha iyi.Arkadaşın dediği gibi gölge ve ışıklandırmalara biraz daha dikkat edersen daha güzel olur,yüzü çok beğendim ayrıca.Başarılar.

budabua

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
temiz ve güzel bir çalışma olmuş. arka plan ile ilgili yapılan yoruma katılıyorum,
bunun dışında söylencek fazla bir şey yok belki yüzün ön kısmındaki
saça gerek varmıydı denebilir.

ellerine sağlık:smile:

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle emeğinize sağlık,ikinci çiizmdeki saçlar tabii daha iyi.Arkadaşın dediği gibi gölge ve ışıklandırmalara biraz daha dikkat edersen daha güzel olur,yüzü çok beğendim ayrıca.Başarılar.

tesekkür edrim:)

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
temiz ve güzel bir çalışma olmuş. arka plan ile ilgili yapılan yoruma katılıyorum,
bunun dışında söylencek fazla bir şey yok belki yüzün ön kısmındaki
saça gerek varmıydı denebilir.
tesekkür edrim:) saç rüzgardan dalgalansın demiştim ama :)

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel çalişma emeğinize sağlık kıyafeteki derinlikleri iyi vermişsizniz