Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

vektorel bir cizimi photoshopa alsak bozulurmu?

ZOOM X

🏅Acemi Tasarımcı🏅
illustratorde cizdigim bir calismayi photoshopa alirken tiff olarak mi almam gerekiyor. bozulma olmadan islemi gerceklestirmem icin ne onerirsiniz arkadaslar?

Benzer konular

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
copy paste yöntemiyle vektor mask seçeneğini tıklayarak yapıştırdığınızda herhangi bir bozulma olmayacaktır.

ZOOM X

🏅Acemi Tasarımcı🏅
copy paste yöntemiyle vektor mask seçeneğini tıklayarak yapıştırdığınızda herhangi bir bozulma olmayacaktır.

vektor mask secenegiyle paste yap demissiniz ama ben illustratorden calismayi copy yapip photoshopa paste yapmaya calistigimda dedigin secenekler karsima gelmiyor.

save as:
-smart object
-pixels
-path
-shape layer

diye kutu cikiyor ekranima...

ben smart object secenegini sectim bozulma coook fazla olmadi..

ama senin dedigin nasil oluyor onuda merak ediyorum?
yardimci olursan sevinirim kardes..

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
photoshoptan illustrator belgesini open diyerek açabilirsin... yani illustratorda çizdiğin bir vektöreli yine illustrator olarak kaydet... photoshoptan open diyerek aç... sonuçta ikiside adobe programı...

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
ai'den eps olarak kaydet ps'de açtığın sayfaya file/place den çağır vektör olarak ps sayfana gelecektir istediğin kadar büyültüp küçültebilirsin sayfa içinde vektör mantığıyla geldiği için hiçbir bozulma olmayacaktır bu ps'nin vektör kullanımında sağladığı kolaylıklardan biridir

ZOOM X

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ai'den eps olarak kaydet ps'de açtığın sayfaya file/place den çağır vektör olarak ps sayfana gelecektir istediğin kadar büyültüp küçültebilirsin sayfa içinde vektör mantığıyla geldiği için hiçbir bozulma olmayacaktır bu ps'nin vektör kullanımında sağladığı kolaylıklardan biridir

verdigin bilgi bir an beni heyecanlandirdi.. hemen denemek istedim fakat bir hata ile karsilastim. dedigin gibi place ile cagirdigimda soyle bir hata cikiyor:
"could not place because the parser module
connot parse the file" diye bir uyari mesaji cikiyor...

biraz ayrintili aciklarmisin.. hata mi yapiyorum yoksa bi yerde.. tesekkurler..

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
vektor mask secenegiyle paste yap demissiniz ama ben illustratorden calismayi copy yapip photoshopa paste yapmaya calistigimda dedigin secenekler karsima gelmiyor.

save as:
-smart object
-pixels
-path
-shape layer

diye kutu cikiyor ekranima...

ben smart object secenegini sectim bozulma coook fazla olmadi..

ama senin dedigin nasil oluyor onuda merak ediyorum?
yardimci olursan sevinirim kardes..

smart object olarak bahsediyorum bende layerdaki ismi vektor mask seçeneğidir. yanlış yazmışım kusura bakmayın

ZOOM X

🏅Acemi Tasarımcı🏅
smart object olarak bahsediyorum bende layerdaki ismi vektor mask seçeneğidir. yanlış yazmışım kusura bakmayın

bi kusur yok estafulh kardes.. ben onu hallettim.. ama WOLPHIN nickli arkadasimizda baska bir teknikten bahsetti. baska bir yolu daha varmis onu merak ettim ama sanirim online degil.. sabirsizlikla onun aciklamasini bekliyorum

wolphin nickli arkadas soyle demis;

bu teknigi bilen baska bir arkadas varsada yardimci olursa sevinriim :sadsmile:

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
verdigin bilgi bir an beni heyecanlandirdi.. hemen denemek istedim fakat bir hata ile karsilastim. dedigin gibi place ile cagirdigimda soyle bir hata cikiyor:
"could not place because the parser module
connot parse the file" diye bir uyari mesaji cikiyor...

biraz ayrintili aciklarmisin.. hata mi yapiyorum yoksa bi yerde.. tesekkurler..

sanırım görsel büyüklüğünden kaynaklanan bir sorun küçük bir şekilde exportlamayı dene oda olmadı aynı anlattığım şekilde pdf olarak kaydet place den çağır yine vektörel olarak gelecektir

ZOOM X

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sanırım görsel büyüklüğünden kaynaklanan bir sorun küçük bir şekilde exportlamayı dene oda olmadı aynı anlattığım şekilde pdf olarak kaydet place den çağır yine vektörel olarak gelecektir

dedigini yaptim.. oldu.. ama illustatorden copy yapip photoshop a paste yaptigimda da yaklasik ayni kalitede bozmadan atiyor. demekki iki ayri teknik olsada AYNI sonuca ulasiyor yapilan is...

ilginiz icin tesekkurler arkadaslar..