Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
haklısınız zaten illustrator'da değil freehand'de yaptım dikkatinizi çekerim başlık da illustrasyon değil vektörel çalışma maalesef gölgelendirme konusunda sorun yaşıyorum eğer diğer çizimime de yorum yaparsanız sevinirim (o gölgeli)
haklısınız dikkatimi çektiniz... ama bende dikkatinizi çekmek isterim ki madem ilüstrasyon değil ilüstrasyon sayfasında yayınlamasaydınız bende ilüstrasyon değil bu demez vektörel çalışmanız şöyle olmuş deyip öyle yorumlardım öyle değil mi? peki diğer çalışmanıza da bakacağım gölgeli olana :wink:
freehand kullanmışsın fakat ben pen tool etkisini göremedim bu arada tavsiyem olsun el esnekliğini geliştirmek için oluşturulmuş vektör görsellerin logoların falan üstünden geçerek elini yatkınlaştır görüceksin çalışmayı bitirme süren kısalacak ve bu tutukluk geçecektir.
çizgiler tırtıklı ve sert gözüküyor daha yumuşak ve düz çizgiler çizersen çok daha hoş gözükür gölgelendirme de tabi ki gerekli feather vererek gölgelendirme çalış derim kolay gelsn