Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Venomous

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tpografisi üzerinde daha uğraşmam gerek.

venomousab1.jpg

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
Arkadaşım bu şey hiç birşeye benzememiş bence senin biraz değil baya bi çalışmaya ihtiyacın var

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışma başlangıç olarak güzel başlamış. Fakat sonrasında biraz panik ve sıkıntı girince karışık bir hal almış. Fazlalıkları ayıklayıp tekrardan kurgula çalışmanı. İyi bir şey gelebilir.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşım bu şey hiç birşeye benzememiş bence senin biraz değil baya bi çalışmaya ihtiyacın var

birşeye benzememiş demek için neye benzetmeye çalıştığında önemli.. xavalonun da söylediği gibi bir miktarda sıkıntıya girilmiş sonlara doğru..ama eleştiri yapabilicek tipografi bilsine sahipsen ki öyle görünüyor fare kardeşten te görebilirmiyiz bir örnek?

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
birşeye benzememiş demek için neye benzetmeye çalıştığında önemli.. xavalonun da söylediği gibi bir miktarda sıkıntıya girilmiş sonlara doğru..ama eleştiri yapabilicek tipografi bilsine sahipsen ki öyle görünüyor fare kardeşten te görebilirmiyiz bir örnek?
Elbette Görürsünüz Bir örnek

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Buyurdum çalışmana:)
Genel olarak aslında hoş sade bir aydınlanma durumu..Genel çerçeveler içinde tipografi tanımına uyan ama şahsi görüşümle simetrisi ve ''Tasarım Tasarı Tasarlamak'' ana temalı çalışmanda bir bütünlük göremiyorum..Bütünlükten kastım typografiyi en azından benimde takip ettiğim görsele de dayalı hale getirememiş olman..Evet derslerine çalışmış ve sanırım bunuda sunum halinde vermişssinki bu kadar çabuk ve başkasının konusu altında kendi çalışmanı bu olmamış al bunu, bu böyle yapılır mantığıyla yaptığın işin mantığı doğru uygulanışı yanlış diye eklemek isterim..
Kendi yaptığın işle yukarıdaki örnekle bağdaştırabildiğin 1 nokta varsa söyle..ki bende simetrisi kaçmış gayet sade ampul çalışman yerine daha çok tenrece tava kapak çalışmanı önermekten vazgeçeyim?

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
@pcfaresi
Çalışman konu itibari ile eski. Harflerden yada belli bir metinden obje oluşturma
artık sıradan bir tarz oldu. Keza Countryman'nin yaptığı tarz çalışmayla senin çalışman arasında hem konu hemde kurgu olarak ayrılıklar var. "Buyrun size tipografi" lafıda
pek mantıklı bir yaklaşım değil.

Bu sitede gerçekten yetenekli insanlar var. Ve çalışmaları amatörde yada başlangıç aşamasında da olsa geleceğin profesyonelleri olacaklar. Countryman'nin çalışmasında
bir yetenek, araştırma ve izleme var. En azından en yapmak istediğini biliyor. Ve gün
gelicek yapacak.

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Beğenen, beğenmeyen, bende bir şeyler olduğunu gören yada görmeyen atüm arkadaşlara teşekkürler. Ama sanırım pcfares, arkadaşım onun afiş bölümünde yayınladığı bir çalışmasına olumsuz yorum yapmamdan dolayı rövanş almak istediği düşüncesindeyim :D Yoksa herhangi bir çalışmada birşeyleri bişeylere benzetme ihtiyacı! bi anlam yada bi hikaye arama! Bilemiyorum...

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
guzel bır calısma olmus ama xalon da dedıgı gıbı bıraz sıkıntı yapmışsın.

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
Beğenen, beğenmeyen, bende bir şeyler olduğunu gören yada görmeyen atüm arkadaşlara teşekkürler. Ama sanırım pcfares, arkadaşım onun afiş bölümünde yayınladığı bir çalışmasına olumsuz yorum yapmamdan dolayı rövanş almak istediği düşüncesindeyim :D Yoksa herhangi bir çalışmada birşeyleri bişeylere benzetme ihtiyacı! bi anlam yada bi hikaye arama! Bilemiyorum...

Asa böle birşey yapmam