Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Vera inşaat logo

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟

yarışma şartnamesine göre katılamıyorum.amatör tasarımcı olarak burada yayınlayabiliyorum.yorumlara açık

Benzer konular

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Harfler emanet gibi duruyor.Yazı fontu benim hoşuma gitmedi açıkçası.Emeğine sağlık.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Harfler emanet gibi duruyor.Yazı fontu benim hoşuma gitmedi açıkçası.Emeğine sağlık.
yorumun için teşekkür.öncelikle grafiker değilim demişsin.yazı fontunu beğenmemişsin ama aşağıdaki inşaat yazısının fontu bank gothic md. dur.dünyada en çok tercih edilen fontlardandır.üstteki vera yazısı herhangi bir fonta ait değil tamammen kendi vektörel tasarımım.vera yazısndaki vektörel asimetrik ve simetriktir. vera yazısına çok dikkatli baktığınızda bir yapıyı andırdığını göreceksiniz biliginize.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle elinize sağlık...
Vera yazısı; biz firma ismini bildiğimiz için okunabilir gibi gözüküyor fakat hiç bilmeyen birisi 'R' harfini algılamakta zorlanabilir...
Bazı logolarda harflerin sağa değilde sola dönük tasarlandığını görüyoruz. 'R' harfide daha çok ters f gibi algılanıyor... Bu durumda belki e harfine biraz daha birleştirerek destek yapabilirsiniz...

Arkadaşa yaptığınız yoruma gelince... Grafiker olmaması göz zevkinin olmadığı anlamına gelmez, kaldı ki arkadaş grafiğe ilişkin değil görsel bir yorum yapmış...
Ayrıca bank gothic md.nin çok tercih edilmesi her yere uyum sağlayacağı anlamınada gelmez. Bir logoda en çok kullanılanne fontu tercih etmekde ne kadar doğrudur tartışılır...

Emeğinize sağlık, iyi çalışmalar...
ie... Grafiker olmaması göz szevk

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Öncelikle elinize sağlık...
Vera yazısı; biz firma ismini bildiğimiz için okunabilir gibi gözüküyor fakat hiç bilmeyen birisi 'R' harfini algılamakta zorlanabilir...
Bazı logolarda harflerin sağa değilde sola dönük tasarlandığını görüyoruz. 'R' harfide daha çok ters f gibi algılanıyor... Bu durumda belki e harfine biraz daha birleştirerek destek yapabilirsiniz...

Arkadaşa yaptığınız yoruma gelince... Grafiker olmaması göz zevkinin olmadığı anlamına gelmez, kaldı ki arkadaş grafiğe ilişkin değil görsel bir yorum yapmış...
Ayrıca bank gothic md.nin çok tercih edilmesi her yere uyum sağlayacağı anlamınada gelmez. Bir logoda en çok kullanılanne fontu tercih etmekde ne kadar doğrudur tartışılır...

Emeğinize sağlık, iyi çalışmalar...
ie... Grafiker olmaması göz szevk

birde bunları inceleyin yorumlayın r yi nasıl kullanmışlar.birde bu grafikerler sitesinin kenar reklamlarında colorink logosu var birde sci fi(bilimkurgu) yazı fontlarını bir araştırın bence belki kendinizi geliştirirsiniz