Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

video üstüne koyulabilecek farklı efektler lazım.

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
abi videoyu ben kurguladım,burada kurgu kimse pek bilmez bende işimi başkasına bırakmayı sevmem. : - ))) Zaten videonun sonunda kurguyu kimin yaptığını falan yazmıştım.
Eleştirilsin diye eklemiştim zaten.Ben hiç iddialı olmadım ve üstüne üstlük ilk defa bir videoda senin geçişleri kullandım. : - ) Bu açıdan sana çok teşekkür ederim.Yaz sonuna kadar kendimi geliştireceğime inanıyorum ancak bu konunun altındaki konudaki soruna çözüm bulamıyorum bir türlü. : - (((

ama çekimler seninse açıların olsun bakış boşlukların olsun pan ve tilt'lerin vs. olsun güzel olmuş. ama dedim ya montajda daha doyurucu geçişler kullansaydın bence daha hoş olurdu, yaz sonunda daha ilerde olacağına eminim. konunun altındaki sorun dediğin paper efeckti mi şu akbank reklamında olan. ama şunu söyleyeyim o relklamdaki paper efecktinden daha fazlası haberin olsun yani aynı sonucu birebir edius'ta alamayacağın kanaatindeyim.

kolay gelsin..

tr_ohesa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yardımlarınız için çok teşekkürler birde benim sorum olacak video bölümündeki video effectsler 2d veya 3d bunları eklentilerini nerden bulabilirim plugins ??? yardım cı olursanız sevinirim

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
yardımlarınız için çok teşekkürler birde benim sorum olacak video bölümündeki video effectsler 2d veya 3d bunları eklentilerini nerden bulabilirim plugins ??? yardım cı olursanız sevinirim

boris fx plug in paketi var interneten arayıp bulabilirsin 2d ve 3d den daha fazlası mevcut bu plug-in paketinde ama uyarayım çok am çok güçlü ama cidden güçlü bir pc kullanman gerek