Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Video yayın programı

WoDPaCKeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar biliyorum konu alakasız bir yerde ama uygun başlık bulamadım buraya açmaya karar verdim mod.lar bulurlarsa alakalı bir konu taşıyıversinler şimdiden özür..

gelelim konuya ben yerel gazetecilik yapıyorum video montajından pek anlamam ufak tefek ulead ile bişey yapmaya çalışıyorum öyle edius maya after efect kullanamıyorum şimdi biz sadece internet üzerinde yayın yapan bi tv açmayı düşünüyoruz... ve bize videolarımızı yayına verebileceğimiz bir programlazım encoder programı değil yanlız şöyle anlatıyım videoları o program üzerinde yayındayken üzerine alt yazı logo koyabiliceğimiz iki videoyu bürleştirebileceğimiz vidblaster tarzında ama daha gelişmiş birşey lazım isim önerirseniz yeterli. yardımcı olcak oln arkadaşlara teşekkürler

Benzer konular

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar biliyorum konu alakasız bir yerde ama uygun başlık bulamadım buraya açmaya karar verdim mod.lar bulurlarsa alakalı bir konu taşıyıversinler şimdiden özür..

gelelim konuya ben yerel gazetecilik yapıyorum video montajından pek anlamam ufak tefek ulead ile bişey yapmaya çalışıyorum öyle edius maya after efect kullanamıyorum şimdi biz sadece internet üzerinde yayın yapan bi tv açmayı düşünüyoruz... ve bize videolarımızı yayına verebileceğimiz bir programlazım encoder programı değil yanlız şöyle anlatıyım videoları o program üzerinde yayındayken üzerine alt yazı logo koyabiliceğimiz iki videoyu bürleştirebileceğimiz vidblaster tarzında ama daha gelişmiş birşey lazım isim önerirseniz yeterli. yardımcı olcak oln arkadaşlara teşekkürler

valla bildiğim kadarıyla edius bu konuda işini görür
edius ile ilgili forumda bu konuyla ilgili bir yazışma olmuştu karıştır istersen bi forumu

WoDPaCKeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam edius'un streamer özelliği varmı ki ? ben araştırdım o konu hakkında bi bilgi bulamadım belki gözümden kaçmıştır gerçi ediusu hiç kullanmadım bile ama nasıl oluyor ki acaba ? :S

MIY1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Başka bir forumda benzer bir soruya aldığım yanıt olumsuz idi ancak o soruyu kasıtlı olarak sormuştum çünkü o soruyu sormadan aylar önce EDIUS'un böyle bir özelliğinin var olduğu yönünde bir yorum okumuştum ve soruyu sormamdaki amaç,konuyu doğrulatmaktı.Şimdi ben de merak ettim.Var mı ? Yok mu ?

atv'de iken yayın air box ile yönetilir idi.EDIUS'un sadece HaberTürk'te kullanıldığını gördüm.Çok talihsiz bir program şu EDIUS.

FİLM FABRİKASI - FORUM • Forum görüntüleniyor - Edius

WoDPaCKeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu işin amatörler için olanı yokmu yaa :( vidblaster kullanıcam oda çok basitt... hiç bi özelliği yok :(

demirhanca

Boardcast Design
🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.buyuksehirfirmalari.com
Playbox ve Airbox işini görür ama maliyetinide arttırır biz gündüzleri Playbox Gece Sabaha kadar Airbox makinalarını kullanıyoruz...