Imperatore34
🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar bir başka Villa modellemem. Çalışırken çok fazla revize yaptım üzerinde, bu yüzden render'lardaki birçok görüntü birbirinden farklı. Örneğin, Önce düz dörtgen çift havuzlu bir bahçe olarak düşündüm ön kısmı. ilk render'larda havuzun materyaline çok özenmemiştim, daha çok bina üzerinde durduğumdan ilk render'larda havuz bu yüzden detaysız ve su çok koyu gözüküyor. Sonra detaylara biraz daha inerek havuz üzerinde oynamalar yaptım. O da pek hoşuma gitmeyince alternatif bir deneme yaparak; büyük tek havuz üzerine ufak bir köprü düşündüm ve en alttaki render'daki görüntüyü elde ettim. Köprüdeki materyal de çok hoşuma gitmedi üzerinde biraz daha farklı map'ler uygulamayı düşünüyorum.
Sizce hangisi daha iyi duruyor? Ona göre birinin üzerinden gidip detaylandırmalara gireceğim. Peyzaj'da çok eksiğim var biraz da onun üzerinde duracağım. Bahçe modelleme konusundaki fikirleriniz de çok değerli. Modelleme, materyal ve render (ışık) konularındaki fikirlerinizi de sabırsızlıkla bekliyorum. Her fikriniz bana paha biçilmez bilgi olarak dönecektir. O yüzden şimdiden teşekkür ederim.
NOT: Sadece ağaçlar hazır modellerdir.
Saygılarımla...
Sizce hangisi daha iyi duruyor? Ona göre birinin üzerinden gidip detaylandırmalara gireceğim. Peyzaj'da çok eksiğim var biraz da onun üzerinde duracağım. Bahçe modelleme konusundaki fikirleriniz de çok değerli. Modelleme, materyal ve render (ışık) konularındaki fikirlerinizi de sabırsızlıkla bekliyorum. Her fikriniz bana paha biçilmez bilgi olarak dönecektir. O yüzden şimdiden teşekkür ederim.
NOT: Sadece ağaçlar hazır modellerdir.
Saygılarımla...