Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

vita es morte

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
Kullanılan program: photoshop cs 3,tablet referansız çizmeyi denedim.

bayan.jpg

Benzer konular

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Güzel bir çalışma olmuş karantina tebrik ederim diğer çalışmalarındaki o yandan basık görüntü yok çok başarılı ilerleme var durmak yok devam :) sadece koltuk altlarında biraz daha içe girip gölgeyi koyu yapsaydın daha hoş olurdu emeğine sağlık:wink:

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmuş fakat kollarda ve dirseklerde sorun var gibi geldi bana eline sağlık

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok iyi bir çalışma ufak tefek hataları hiç söylemiyorum. Baya hızlı ilerliyorsun eline sağlık canım...

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ellerine sağlık cnım,her çalışma bir öncekinden daha iyi oluyor:) Bu cümleyi seviyorum bana da söyleniyordu o yüzdeeen bende senin çalışmalarında kullanıcam:)Çalışmaya devam.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
muhteşem bir çalışma olmuş hayranlıkla seyrettim ellerine sağlık
sadece koltuk başlarının duruşu birbirinden çok az farklı

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
gerçekten güzel bir gelişme olmuş ilk çalışmalarına bakınca..özellikle yüzü çok güzel işliyosun..emeğine sağlık:)

semadedim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine sağlık çok başarılı çok güzel

foxmuld3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.epsilos.com
Vita es morte. Pentagram sevgisinin çizimlere dökülmüş hali mi :)

Çizimdeki düşünce güzel, çizim de güzel. Hatlardaki hataları zaten biliyorsundur. Koltuğun üzerindeki yarım daire içinde bulunan "sol anahtarına" benzeyen şekilleri bir kullanıcı daha kullanıyordu. Etkileşim var sanırım :) ve müzikle paralel çizmiş olmalısın.

Daha önceki çalışmalarından birkaçı sıradışı çizimlere sahipti. (fantastik oyun karakterleri gibi)

Vita es morte yerine daha etkileyici bir isim / karakter biliyorum :) Mephisto. Geothe'nin Faust adlı romanında adı geçen kadim iblis. Kamelot adlı power metal grubunun, dimmu borgir'ın solisti shagrath ile yaptığı düet parçada konu olarak alınmış. Mephisto yu oynayan Shagrath'ın makyajı ve oturduğu koltuk tam portrelik. Senin fantastik sıradışı karakterlerine uygun. Parçanın adı "March of mephisto."

Dailymotion - Kamelot - March of Mephisto - a Music video

Müzik bölümüne taşıyım en iyisi :) Güzel çalışma tebrikler.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
deryacım işte şimdi olmuş ellerine sağlık.eksiklikleri söylemişler ama referanssız yapmışsın ne diyeyim sana çok iyi gidiyorsun canım