Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Vizörüme Takilanlar...

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com

Bu konu altinda sizinle bugune kadar vizorume takilan enstanteneleri paylasacagim. Fotograflarin cogu yurtdisinda cekildi, bazi fotograflari kendim tab ettigim ve bilgisayara scan ettigim icin verimli bir sonuc alamadim.

2003-2006 yillari arasinda Londra`da fotografcilik okudum, genelde film kamera kullandigim icin fotograflarimin cogu baskidir, dijitale 2007 yilinda gectim ve acik soylemek gerekirse tam olarak isindigimi soyleyemem, hala bazen film kamerami alir aksama kadar sokaklarda dolasirim, onun verdigi hazi hic bir kamera vemriyor bence. Kullandigim kameralar: Canon 20D, Canon A1 ve bazen Canon A95...

Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler...

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
86635673.jpg

62183830.jpg

80693477.jpg

52970535.jpg

10550884.jpg

84732701.jpg

85515470.jpg

19491272.jpg

31168346.jpg

63642099.jpg

gunesinkizi

🏆Pro Tasarımcı🏆
bütün resimler birbirinden güzel...çok teşekkürler payşamınız için...

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Işığınız hiç solmasın anlamlı kareler paylaştığın için teşekkürler...

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
Başarılı çalışmalar. Sanki bir arayış içindeymeşsiniz hissi uyandırdı karaleriniz. Arada detaya da yer vermişsiniz ki ben de detay fotoğraflarına imreniyorum. Ayrıca çoklu potre ve siyah beyaz çekim denemeleriniz de sevdim. Bazı fotoğraflarda gren dikkat çekiyor nedenini merak ettim. Başarılarınızın devamını dilerim...

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
Başarılı çalışmalar. Sanki bir arayış içindeymeşsiniz hissi uyandırdı karaleriniz. Arada detaya da yer vermişsiniz ki ben de detay fotoğraflarına imreniyorum. Ayrıca çoklu potre ve siyah beyaz çekim denemeleriniz de sevdim. Bazı fotoğraflarda gren dikkat çekiyor nedenini merak ettim. Başarılarınızın devamını dilerim...

yorumunuz icin tesekkurler..Arayis derken ne tarz bir arayis? Bende detaya onem veriyorum, bazi fotograflar cekerken inanin baya inceliyip dusunuyorum. Sanirim gren olmasinin nedeni bazi fotograflar yukesk asa ile cekildi, ayrica dijitalle cektigim fotograflar da var aralarinda sensor den de kaynaklaniyor olabilir. Cogu da karanlik ortamlarda isik degerleri yuksek tutularak cekildi, ondan da olabilir, ayrica fotograflarin cogu kucuk boyutta burda ve cogu bilgisayara tarandi.

bir kac tane daha ekleyecegim..
tekrar tesekkurler...

Grefakir

🌱Yeni Üye🌱
Çok hoş resimler doğrusu çalışmalarının devamını dilerim dostum:)

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
yorumunuz icin tesekkurler..Arayis derken ne tarz bir arayis?

Bazen fotoğraf çekenler farklılık adına bir arayışa girebiliyor. Kendimden örnek vermem gerekirse; tarzımı yakalamak adına yeni bir tarz veya yeni bir soluk arayışı içine girebiliyorum. Çoğu zaman çektiklerimi eleştirip duruyorum. Neticesinde ortaya bu arayışın izlerini hissettiren kareler çıkabiliyor. Bu açıdan söyledim. Başarılarının devamını dilerim...

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
tebrikler çok hoş bir seyir oldu benim için teyzeler dedeler çocuklar.. çok güzel işlenmiş ama sadelik ve canlılığıyla mavi pencere önündeki kedi favorim:) ilham ışık mekan model doğru zamanda fotoğraf çekmek için sizi bulsun:)