ademildec
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba Arkadaşlar Yeni Açtığımız Web Tasarım ve Grafik Ofisimizin Şerefine İlk gelen 2 Kişiye Ücretsiz Kartvizit Tasarımı Yapıyoruz...
Örnek Çalışma..
Örnek Çalışma..
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
Coiffeur Dizayn kuaför açılışı için el ilanı | Afiş Tasarımı | 3 | 3K | ||
Bilgisayarın açılışında neler oluyor.. | Donanım Rehberi | 12 | 3K | ||
disco açılışı için afiş | Photoshop | 7 | 2K |
Şimdiye kadar sakin olmaya çalıştım ama siz sektöre balıklama dalmışsınız. Eminim ki pişene kadar çok kişinin canını yakacaksınız. Bu kartvizitleri görünce dayanamadım. Allah'ınızı severseniz siz yapmayın grafik tasarım işini. Hatta ilk gelen 2 kişiyi de rahat bırakın. Lütfen biraz şu forumu gezin, konuları okuyun, örneklere bakın ve ondan sonra sözümona "Web Tasarım ve Grafik Ofisi"nizi açın. Kartvizitten çok her şeye benziyor. Hiç "bunlar örnek ama" demeyin, bir şeyin tester'ı, örneği kaliteli olacak ki sattıracak kendini. Sektör ne hale geldi arkadaş! Parayı bulan, krediyi çeken "Web Tasarım ve Grafik Ofisi" açıyor; crackli photoshop, corel kullanan grafik tasarımcıyım diyor (ticari iş yapanlara sözüm). Yapmayın Allah'ınızı severseniz.
kımseyle bu sekılde konusmaya hakkınız yok... begendım yada begenmedım demenız yeterlı kanımca.. asagılamak cok ayıp ! haddınızı bılın..
calısmaya gelınce elınıze saglık ama daha cok calısmanız ve tasarım orneklerını ıncelemenız sıze faydalı olacaktır.cok karısık anlasılmaz ölü bır kart olmus
Bu Konuyu Buraya Henüz 14 Yaşında Olan Kardeşim Açtı..O Çalışma 14 Yaşında Bir çocuğa Ait : ) Profilinde Öğrenci Yazan Bir Şahsın Ne Yazdığı Kimin Umrunda Olabilir ki ? Bu Nedenle uzun zamandır Karşılık vermedim.Küçükle Küçük Olmamak lazım..
kımseyle bu sekılde konusmaya hakkınız yok... begendım yada begenmedım demenız yeterlı kanımca.. asagılamak cok ayıp ! haddınızı bılın..
calısmaya gelınce elınıze saglık ama daha cok calısmanız ve tasarım orneklerını ıncelemenız sıze faydalı olacaktır.cok karısık anlasılmaz ölü bır kart olmus
Şimdiye kadar sakin olmaya çalıştım ama siz sektöre balıklama dalmışsınız. Eminim ki pişene kadar çok kişinin canını yakacaksınız. Bu kartvizitleri görünce dayanamadım. Allah'ınızı severseniz siz yapmayın grafik tasarım işini. Hatta ilk gelen 2 kişiyi de rahat bırakın. Lütfen biraz şu forumu gezin, konuları okuyun, örneklere bakın ve ondan sonra sözümona "Web Tasarım ve Grafik Ofisi"nizi açın. Kartvizitten çok her şeye benziyor. Hiç "bunlar örnek ama" demeyin, bir şeyin tester'ı, örneği kaliteli olacak ki sattıracak kendini. Sektör ne hale geldi arkadaş! Parayı bulan, krediyi çeken "Web Tasarım ve Grafik Ofisi" açıyor; crackli photoshop, corel kullanan grafik tasarımcıyım diyor (ticari iş yapanlara sözüm). Yapmayın Allah'ınızı severseniz.
Burası Grafikerler.net Neden Paylaşım Yapılıyor ? insanlar yeni bişeyler öğrensin merak ettiklerini araştırsın diye değil mi ?
Sadece Profesyoneller için Açılmış bir site değildir herhalde..
yukarıdaki mesajınızla aşağılama girişiminin nasıl bir şey olduğunu hatırlatırım.Bu Konuyu Buraya Henüz 14 Yaşında Olan Kardeşim Açtı..O Çalışma 14 Yaşında Bir çocuğa Ait : ) Profilinde Öğrenci Yazan Bir Şahsın Ne Yazdığı Kimin Umrunda Olabilir ki ? Bu Nedenle uzun zamandır Karşılık vermedim.Küçükle Küçük Olmamak lazım..