Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

.vob convert sorunu

onur_219

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar

kurgusunu yapacağım bir iş için elimde 5 adet dvd formatında cd var ben bunların içindeki .vob dosyalarını pcye kopyaladığımda süreyi 24 saniye olarak gösteriyor üzerine tıklayıp açtığımda 28 dakika olarak oynatıyor. Ancak kurgu yazılımları premier yada edius'a aldığımda yine 24 saniye olarak görüyor... Convert edeceğim ancak convert programı da 24 saniye olarak görüyor. Bu konuda bana yardım olursanız çok sevinirim, çaresiz kaldım :(

kibele1907

🌱Yeni Üye🌱
VOB. dosyalarının formatını değiştir bence. daha kullanılır ve edius'un zorlanmadan kullanabildiği bir formata çevirsen daha iyi olur.mpeg2, mov gibi. bunun içinde program ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama Xilisoft.DVD.Ripper.Platinum diye bir program kullanabilirsin.
yasak varsa yöneticiler uyarsın lütfen....

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
merhabalar

kurgusunu yapacağım bir iş için elimde 5 adet dvd formatında cd var ben bunların içindeki .vob dosyalarını pcye kopyaladığımda süreyi 24 saniye olarak gösteriyor üzerine tıklayıp açtığımda 28 dakika olarak oynatıyor. Ancak kurgu yazılımları premier yada edius'a aldığımda yine 24 saniye olarak görüyor... Convert edeceğim ancak convert programı da 24 saniye olarak görüyor. Bu konuda bana yardım olursanız çok sevinirim, çaresiz kaldım :(

edius vob. Dosyalarını tek parça olarak dvix yapabilir ben bununla ilgili forumda bir anlatım yaptım diye hatırlıyorum, ben zamanında birçok dvd filmi dvix formatına çevirmiştim, ama bazen kendi yaptığımız dvd'leri program kabul etmiyor sen foruma bir gözat eğer bulamazsan yaz ben sana resimlibir anlatım yapayım