Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

vray animasyon render sorunu?

xdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aşağıdaki linkde bir animasyon renderı almaya çalışıyorum fakat bi sorun var garaj içinde gölge ve ışık oynaması var bu sorunu çözemedim c4d r13+vray 1.2.6 kullanıyorum physical sky kullanıyorum physical camera setting ıso:1600 -8 setting vray render setting :Gı presents :28 stefan animation ayarını kullanıyorum. diger ayarları denedim ama sorunu yaşıyorum color mapping reinhard: 1 -0.5 - gamma :1.8 linear follow seçili başka ışık kaynağı yok
yardımcı olursanız sevinirim

https://www.4shared.com/video/hH_2rBvK/c3anima.html

Benzer konular

slow1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.slowgraphicdesign.blogspot.com
Kardeşim link kırık sanırım yada bende hata veriyor indiremedim.. fakat R13 vray sorun çıkarabiliyor yanlış bilmiyorsam şayet.. birde Vray antialiasing filtresi açıkmı (Filter On) açık olmalı filte (box ) seçmelisin birde IR-LC medium animation ayarıyla GI olarak dene bakalım. tabi ben R12 üzerinden yorum yapıyorum R13 Vray denemedim henüz. birde gamma 2.2 veya 2.1 de test edersen sonuçları paylaşırsan, bir de resimli olarak eklersen belki daha detaylı inceleyebiliriz. görüşmek üzre kardeşim saygılarımla..

xdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kardeşim linki denedim sorun yok gamma 2.2 yapınca texturelerde çok smoth oluşuyor diger ayarlarıda denedim