Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Vray Salon Çalışması

maybach

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

salon2qu.jpg

Benzer konular

Coldz

🌱Yeni Üye🌱
Çok başarılı bir çalışma olmuş. Elinize sağlık. Acaba ps kullandınız mı ?

maybach

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim. Evet biraz ps desteği var :)

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Duvarlar Çok Orjinal Duruyor İyi Bir Dekor İle Tamamlanmalıydı.Arkadan Uzayan Lamba Çok Büyük ve Şekilsiz Bi Şekilde Yer Kaplıyor Malesef, Sehpanın Altındaki Kilim halı vs Gerçekçi Değil Aynı Hatayı Ben de Yapmıştım => Çiçek, Yastıklar, Koltuk Bi nebze, Parke Biraz Yapay Duruyor Malesef..

İlk Bakışta Çok Güzel Ama Detaylarda Ufak Tefek Sıkıntı Var. Bir de Hazır Model Varmı Meraktayım. İyi Çalışmalar Dilerim..

isisS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dokuların daha gerçekçi durabilmesi için crayz bump kullanabilirsiniz. Halı ve koltuk kabartmalarını sağlarsanız daha gerçekçi oabilir.

Elinize sağlık..

maybach

🏅Acemi Tasarımcı🏅
isiss çok teşekkür ederim. Crazy bump dediğin programı arıyorum şu an.. Tavsiyen için teşekkürler. Yenilikleri takip etmek lazım.

maybach

🏅Acemi Tasarımcı🏅
CrazyBump adlı programı kendi sitesinden dahi indirmeyiniz. Virüslüdür.

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
çalışmanın %90'ı hazır model gibi gözüküyor,

bira bardağı orantısız,
halıda pürüz bile yok,
lambanın üzerinedeki yansımadan odanın diğer tarafında duvar olmadığı gözüküyor,
zemin fazla cilalı,
duvar dokusunda birbirini takip eden desenler var,
spotlardan kaynaklanan (M) gölgeleri %90 birbirine benziyor,
imzanız fazla beyaz ve büyük , çalışmanın önüne geçiyor, çok dikkat çekmemeli,

modeller hazır ve bu eksikler bir araya gelince çok emek verilmemiş,

Son düzenleme:

maybach

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler Gökhan arkadaşım. Evet dediklerin doğru :) çünkü can sıkıntısı ile yapılan bir çalışma. Ne modelleyecek sabrım ne uğraşıcak halim var :) kend,m, eğlendirdim :) dediğin ayrıntılara bakacak olursak çok uzun sürer. Ayrıca bira bardağı orantısız değil :) sen hiç arjantin içmedin mi :) lambadan büyüktür bardağı :) teşekkürkler

maybach

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu arada bana yorumda bulunan arladaşların işlerine bakıyorum :) dedikleriniz çok güzel fakat neden kendi işlerinizde yok :) bitmiş işe konuşmak kolay olsa gerek.. Acımasız olmayalım teşekkürler

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
arkadaşım eleştiri kaldırabilmelisin ben senin önce bunu geliştirmen gerektiğini düşünüyorum, ayrıca bu sitede en fazla paylaşımı yapanlardan biriyidim, son 3 aydır iş younluğu nedeni ile ekleyemiyorum,

issis arkadaşımızın paylaştığı çalışma sıralamada seninkinin hemen altında,
hknmbn arkadaşımız da bir çok çalışma paylaştığına ben şahidim,

ayrıca amaç acımasız eleştiri yapmak değil, umursanmayan bir çalışmaya eleştiri yapılmaz, demek oluyorki senin çalışmanda göze hoş gelen fakat dikkatli bakıldığında emek verilmemiş bir çalışma olduğu anlaşılıyor, profesyonel gelişimin için çalışmana değer veren
kişilerden eleştiri alıyorsun,

ayrıca şöyle bir şeyde var, burası paylaşım sitesi evet, bu demek eğildirki, paylaşım yapanlar eleştiri yapar, böylebişey yok, kural ihlali yok yani, hiç paylaşım yapmamış biride, yorum yapmaya, bilgisi olduğu konuda düşüncelerini yazması doğal bişey, senin yaptığın kural ihlalini burda yazacak kadar önemli bir şey yok, ayrıca ben bira içmediğim için, arjantinle aram iyi değil, tavsiyem sen bilindik boyutlarda bardaklar yaparsan 1 eleştiriden sıyrılmış olursun, san yapılan eleştiri, senin çalışman için geçerli, ben senin çalışmanın aynısını yaparsam bu yazdıklarımı hattaları yapmicam :) başarılar dilerim