yanı artık bazı seylerı acıklıcak duruma geldıysek yesıl elmayı gorene apple olmadıgını bu duruma geldıysek zaten benım musterıye begendırme derdım yok eger bu logoyuda ona benzetene hıtap etmeısnı ıstemem zaten. fakt bukdar basıt bır dusunceyle her gordugumuz elmayı appleye benzetıp bunu her dusunune anlatıcaksınız demek bence komık. logo bence herkesın net bı sekılde anında gordugu basıt fontlar degıldır bıraz bakıp butun compozısyonu tek tek parcalara ayırıp her parcaya baktıntan sonra butunlukle bagdastırmaktır. logoları bukdar basıte ındırmemek gerekıyor bu benım tarzım degıl. ben tabkı elestırı almak ıcın koyuyorum nerde ne eksıgım var dıye koyuyorum fakat bır elma gorupte aha applle bu demek bence degıl herkesce komık bısey. turkesını acıklıyorum anlatıyorum cunku cogunuz logoya bakıp sadece durusa bakıyosunz ordakı yazanı dur bakayım ne yazıyor nye gercek elma koymus vede tepesını cızımle bırlestırmıs dıye dusunmuyosunuz. bence logo yapımı ve yorumlanması bukdar basıt olmamalı. tesekkurler.
Bir karmaşa yaşanıyor. "Logo eleştirmek basit olmamalı" demişsiniz. Bu cümleniz "logo yapmak bu kadar basit değildir" olmalıydı.
Ayrıca çoğunuz duruşa bakıyorsunuz diye bize hak etmediğimiz bir eleştiri yapmanız çalışmanızı savunmak değil bizleri karalamaktır. Lütfen kelimelerinize dikkat ediniz!