Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Walnut

grafiSAM

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar, Geçen Yardım istemiştim Jaquar logosu gibi nasıl yapabilirim cevizi diye ancak logoda aşırı girinti çıkıntı olduğu için görsel çok hoş görünmedi bende bu tarz çalıştım lakin firma sahibi ayrıntıları biraz daha düşürüp daha az çeltik istediğini söyledi o şekilde çalışınca cevizin gold luğu gidiyor ? Hem yorumlarınzı istiyorum hemde farkı olarak nasıl sunabilirim yorum alabilir miyim ? acil bi kaç taslak sunarsanız süper olur ..:):p:

Sunumu Böyle Yapmıştım Arkadaşlar.

grafiSAM

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten çok faydalı oluyormuşuz bu sitede birbirimize onu anladım şuan :)

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
gerçekten çok faydalı oluyormuşuz bu sitede birbirimize onu anladım şuan :)

Öğrenci kesimden daha çok çalışan kesimi barındıran bir mecra olduğu için herkesin zamanı birbirine tutmayabiliyor. Bunun içinde biraz daha olgunluk ve darılmamak gerekiyor. :) Logolara gelecek olursak cevizi görsel nitelikte değilde vektörel nitelikle işleyebilirsen her platformda sıkıntı çekmeden kullanılabilir. 3d özelliği ise şahsi düşüncem kullanmamakta fayda var. Yaptığın kurumsallığa sıkıntı verdirebiliyor. Sunumu ise google da küçük bir araştırma ile bulabilirsin. "Logo mockup"
Geç oldu yorum güç olmasın. ;)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Hasan önemli ayrıntıları vermiş, yazmayacaktım fakat serzenişe kayıtsız kalmayayım dedim..

Logoda bütünlük önemlidir dolayısıyla vectörel çalışman çok daha mantıklı olacaktır.
Font tercihini daha dikkatli yapmalısın, güncel olmasına dikkat et. Çok kullanılmış her baktığımız yerde gördüğümüz fontları kullanmaktan kaçınmanı öneririm.
Özellikle kendini kanıtlamış markaların fontlarını kullanmamanı öneririm. (kopya izlenimi yaratabiliyor)

Renk önemli, özellikle gradient gibi geçişli tonları dengelemek tecrübe ve zaman ister..
Buna biraz daha vakit ayırmanı tavsiye ederim..