Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Walpaper Denemem

BigBoss32

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zzenix.com
Eleştirinizde lütfen öneride bulunun. Kötü diyorsanız sebebini de söyleyin.

bigboss32.jpg

Yaklaşık 2.5 saat sürdü.

Benzer konular

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Yeşil yazı ile birleşmiş olan şekiller çizim mi ducepe edilmiş gibi duruyor ?

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yeşil yazı oturmamış yazıyla çalışırsan daha iyi olacak gibi birde insanın içini karartıyor.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Zemin çalışman güzel..Yazı ve desenleri birleştirmende başarılı. Ama yazı kısmına herzaman yaptığın blending optionstan biraz emboss, birazda kontur gerekiyor aslında..Zaman olarakta çok uzun çalışmışsın..Ps kaç kullanıyorsun? Yeşil rengini daha açık kullanmalısın %10, 20 düşür rengini daha canlanacaktır..

BigBoss32

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zzenix.com
Aslında yazının üstünde brushla çiçek desenleri verdiğim için yazıyı FreeTransformla büyütmek zorunda kaldım. Yazının kenarları tırtıklı gözüktüğü içinse stroke ile tırtıkları kapatmaya çalıştığımdan emboss uygulayamadım. En çok da tırtıklar beni yordu. Masaüstünde açık renkler gözümü yorduğundan özellikle resmin kontrastını düşürdüm.

Bu arada kontur'un ingilizcesi nedir? Photoshop CS4 İngilizce versiyonunu kullanıyorumda.

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
bir Walpaper tutkunu olarak söylüyorum
ben bu duvar kağıdını kullanmam
çok karışık olmuş
sade ve göz yormayan bir hale getirebilirsiniz bence

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlk hali daha başarılı.. Tırtık (pixel) olayını çözümlemen araçlardan, Magic tool yerine, Pen tool 'u kullanmanla çözümlenebilir. Stroke (kenar kalınlıkları - kontur) vermene gerek kalmadan çözümleyebilirsin.. Mask uygulama, Render> Clouds seçeneklerine bakarsan zeminde daha başarılı işlerinde görselliği arttıran seçeneklere ulaşırsın..