Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web Çalışmalarım -Yeni Nesil Duyuru Panosu-

Turgut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkese merhaba ilk öncelikle kendimi tanıtayım.

Aslında daha önce kendimi tanıtmıştım ama uzun süre bu siteden uzak kalmıştım adım turgut, işitme engelliyim ve web tasarım ve geliştirmeniyim.

Eşim de benim gibi işitme engelli ve (nick:graphblues) gazi üniversitesi grafik bölümü mezunu.

Eşimle birlikte uzun zamandır bir proje üzerinde kafa yorduk kısaca buna duyuru paneli yada duyuru panosu adını verdik.

Bu projenin hazırlanmasında ki ana fikrimiz milletimizin herşeyi hali hazır bekleme alışkanlıgından daha öteye geçememesi ve daha da önemlisi toplumun engelliler konusunda kafalarda oluşan birtakım önyargıların yıkılması ve biz işitme engellilerin üretken ve çalışkan insanlar oldugu gösterebilmekti.

Fazla uzatmadan asıl konuya geçecegim bir tasarım yaparken genelde bazı özentilerden yola çıkarız kısaca ben buna copy paste diyebilirim. :)

Müzik piyasında ki korsan satışlar bunun bir örnegi olabilir işte bu durum copy pasteleme teknigidir :smile:

Kısaca biz neden kendimiz birşeyler üretmiyoruz diyerek yola çıktık ve tüm sitelerde kullanılabilecek olan duyuru panosunu geliştirdik.

Bu projemiz beta sürümü olmakla birlikte çok yakında zamanda işlevselliklerinin iyileştirilmesi ve daha da geliştirilebilmesi için web tasarım ve geliştirmenlerinin hizmetine sunacagım..

Duyuru Panosu 2.0 Beta Sürümü Demo Görüntüleri Aşagıda Gibidir..

pq1el2oa1dd3565cabec0edja1.png

Bu panel ne işe yarıyor acaba diye soracak olursanız kısaca izah edecegim.

Birçok sitede yazılar,makaleler,videolar,flash reklamlar ve daha birçok örneklerini görmüş olabilirsiniz bu panoyu digerlerinden ayıran en önemli özellik ise tüm bunları bir bütün olarak çerçeve içinde açabiliyor olması bu sayede ziyaretçiler pano içinde ne var ne yok diye her zaman merak etmiştir.

Görsellik ve tasarım açısından başarılı bir uygulama oldugunu düşünüyorum ve gururla sunuyorum..

Projenin yürütülebilirligi için siz saygıdeğer üyelerimizin yorumları ve görüşleri bizim için önemli..

Proje süresince manevi desteklerini esirgemeyen Volkan Abime (Tekin) Sonsuz Teşekkürlerimi Sunarım.

Daha nice projelerin gerçekleşmesi dileğiyle..

SAYGILARIMLA

TURGUT BAŞTÜRK

-WEB DESİGNER-

Benzer konular

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
Düşünceniz güzel kendiniz yılmayıp birşeyler ortaya çıkarmak için uğraşıyorsunuz çoğu engeli olmayan kişiler yapamıyor yada uğraşmıyor copy paste yaparım diyor bence engelli olmanız size eksi değil yeterki kendi yapabildikleriniz ortaya koyun projenizde başarılar...:)

Caddy

🌱Yeni Üye🌱
Dİkkatlice yazdıklarınızı ve tanıtımızı okudum ve okurken aşağıda baya bir yorum bulacağımı tahmin ediyordum ve baktımki iki tane kuru yorum yapılmış..

Üzücü .. ama sonra düşündüm ve çıkan sonuç şu

1. Engelli olmanız size ayrı bir ilgi göstermelerini gerektirmiyor diye düşünmüşlerdir.
2. Sizi başarınızdan dolayı kıskanmışlar:) ve yorum yapmamış olabilirler.
3. Yaptığınız ve sunduğunuz projenin işlevini anlamamış olabilirler..
4. Resim olarak eklediğinzi demo cok acıklayıcı olmamış gibi bence diger sayfalarınıda göstermelisiniz diye düşünüyorum..
5. Birşeyler üretmek ve insanın bunu kendim yaptım demesinden daha güzel hiçbirşey olamaz..

Eşiniz ve size işinizde başarılar diliyorum. Yolunuz acık ve engelsiz olsun..

zozz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Dİkkatlice yazdıklarınızı ve tanıtımızı okudum ve okurken aşağıda baya bir yorum bulacağımı tahmin ediyordum ve baktımki iki tane kuru yorum yapılmış..

1. Engelli olmanız size ayrı bir ilgi göstermelerini gerektirmiyor diye düşünmüşlerdir.
4. Resim olarak eklediğinzi demo cok acıklayıcı olmamış gibi bence diger sayfalarınıda göstermelisiniz diye düşünüyorum..
5. Birşeyler üretmek ve insanın bunu kendim yaptım demesinden daha güzel hiçbirşey olamaz..

kuru yorum mu:S bu çalışmayı benim gözümde bir tasarımcı yapmıştır. engelli değil.

Son düzenleme:

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑

cidden ne anlamsız bir yaklaşımdır bu
yorum yapılır yada yapılmaz
herşeye bir sebep bir kılıf aramayın

ahmetsngr38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
düşünüldüğünde mantıklı bişey tebrik ediyorum başarılar

Turgut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar iyi dilek temennileriz düşünceleriniz ve yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.

Altını çizerek vurgulamak isterim ki kimin kısa kimin uzun yorum yapacagının kimisin de birşeyler yazmak istememesinin fazla bir önemi yok benim için...

Sonuç itibariyle birşeyler üretip paylaşmaktan daha güzel ne olabilir ki?:smile:

Ve umut ediyorum ki bu konuyu okuyan herkesin birşeyler başarma cesareti gösterebilmesi dileğiyle.:wink:

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Açıkcası çalışamanız hakkında fazla bilgi sahibi olamadım.O yüzden de düzgün bir yorum yapamayacağım.Benim kanaatim çalışmanız hakında daha açıklayıcı ve görsel yönden zengin bir sunum hazırlamanız.Eminim ki yorumlar ardı ardına gelecektir.Saygılarımla..Size ve eşinize çalışmanızda başarılar dilerim.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konu hakkında detaylı bilgim olmasada gerçekten güzel bir düşünce, tasarımda fena değil.
Umarım iyi bir yol katedersiniz.
Eşinize ve size başarılar dilerim.

Turgut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Açıkcası çalışamanız hakkında fazla bilgi sahibi olamadım.O yüzden de düzgün bir yorum yapamayacağım.Benim kanaatim çalışmanız hakında daha açıklayıcı ve görsel yönden zengin bir sunum hazırlamanız.Eminim ki yorumlar ardı ardına gelecektir.Saygılarımla..Size ve eşinize çalışmanızda başarılar dilerim.

Yorumunuz için teşekkürler çalışmalarım hakkımda daha fazla bilgi sahibi olmak istediginizi belirtmişsiniz bu yüzden özel mesajınıza gereken linki gönderiyorum.

Sizde biliyorsunuz ki bu web çalışmalarım kategorisinde reklam yapmak ve link eklemek yasaktır forum kurallarına olabildigince uyum sağlamak için çaba safrediyorum..

İlginiz için tekrar teşekkür ederim.:wink:

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Şimdi daha iyi inceleme fırsatını yakaldım.Gerçekten güzel bir uygulama olmuş.Tek bir pencerede farklı uygulamaları çalıştırıyorsunuz.Tekrar başarılar dilerim.

Turgut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şimdi daha iyi inceleme fırsatını yakaldım.Gerçekten güzel bir uygulama olmuş.Tek bir pencerede farklı uygulamaları çalıştırıyorsunuz.Tekrar başarılar dilerim.

Evet aynen dediginiz gibi bu duyuru paneli daha da gelişmiş özelliklere sahip ilginiz desteginiz ve yorumunuz için bir kez daha teşekkürlerimi sunarım.

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlginç yorumlar :) Sanki yeni bir teknoloji bulmuş konuyu açan arkadaşımız :) bunu yapmayı bilmeyen web tasarımcıyım demesin zaten kendine.Tasarımda kötü.güzel diyenlerin gözlerinden şüphe ederim :/

Erhan1912

🌱Yeni Üye🌱
Bencedee çığır açabilir ancak..Bağlantı hızında bir azakma meydana gelip web sitesini ziyaret edeni beklemekten sıkmazmıı??

Turgut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlginç yorumlar :) Sanki yeni bir teknoloji bulmuş konuyu açan arkadaşımız :) bunu yapmayı bilmeyen web tasarımcıyım demesin zaten kendine.Tasarımda kötü.güzel diyenlerin gözlerinden şüphe ederim :/

Ben senin gibi tipleri iyi tanırım neden mi?çünkü şöyle bir profiline ve forum içinde yazmış oldugun mesajlara göz attım..

Maşallah her güzel tasarıma güzel bir çamur atmışsınız :yes:

Erhan1912' Alıntı:
Bencedee çığır açabilir ancak..Bağlantı hızında bir azakma meydana gelip web sitesini ziyaret edeni beklemekten sıkmazmıı??

Bence bu gafınızla çıgır açacak olan sizsiniz henüz bu yazılımı mı inceleme fırsatı bulmadan tahminlere dayalı bir yaklaşımla bulunuyorsunuz siz önce burnunuzun üstünde ki at gözlügünü çıkarın ve olaylara geniş bir pencereden bakmaya çalışın...kolay gelsin...

Arife tarif gerekmez..:smile: