Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web Site Şablonları (10 adet)

hatceeee

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
hatceakdogan.tr.gg
1homez.jpg

9home.jpg

1homed.jpg

1home.jpg

1homef.jpg

Arkadaşlar 5 tane örnek koydum. Dosyada 10 tane şablon var.

https://turbobit.net/6c9fnqafpslc.html

Benzer konular

T4XI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kardeş paylaşım için çok teşekkürler. Fakat PhotoShop'da bunu .html olarak kaydedince sadece 1 adet .png dosyası oluşuyor. Fakat içerisinde çıkan .html dosyasında PhotoShop'da yazılmış yazılar bile yazı olarak kaydedilmiş. Arama kutusu filan var. Bunları nasıl yapacağız? Yardım eder misin?

mrtaxy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kardeş paylaşım için çok teşekkürler. Fakat PhotoShop'da bunu .html olarak kaydedince sadece 1 adet .png dosyası oluşuyor. Fakat içerisinde çıkan .html dosyasında PhotoShop'da yazılmış yazılar bile yazı olarak kaydedilmiş. Arama kutusu filan var. Bunları nasıl yapacağız? Yardım eder misin?

bunlar aslında wordpress ve joomla temalarıdır, eğer iyi kodlama yada hazır kodları html e uyarlamayı bilmiyorsanız pek işinize yarayacağını sanmıyorum, yinede kullanmak istiyorum diyorsanız photoshopta 'slice' aracı ile resimleri bölüp web şablon olarak dışarı aktarmanız gerekiyor.

https://www.grafikerler.net/photoshop-dersleri-photoshopta-slice-tools-t215.html

kolay gelsin.

T4XI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunlar aslında wordpress ve joomla temalarıdır, eğer çok çok iyi kodlama yada hazır kodları html e uyarlamayı bilmiyorsanız pek işinize yarayacağını sanmıyorum, yinede kullanmak istiyorum diyorsanız photoshopta 'slice' aracı ile resimleri bölüp web şablon olarak dışarı aktarmanız gerekiyor.

https://www.grafikerler.net/photoshop-dersleri-photoshopta-slice-tools-t215.html

kolay gelsin.

İlgilendiğin için teşekkür ederim. Dediğin aracı biliyorum. Fakat o araçla kesince de aynı şekilde .png (veya başka bir resim formatı) olarak kaydediyor. Demek istediğim PhotoShop'dan nasıl o şekilde kaydedildiği (Yazılar vb. olduğu gibi kalarak)? DreamWeaver'da açtığımda da bozuk olarak açılıyor.

mrtaxy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slice ın bir kesilme mantığı vardır her slice dm ye aktarıldığında tabloya dönüşür, resimdeki yazıları temizleyin ve öyle dm ye dönüştürün ve açın gradient olmayan yerleri tabloya arkaplan rengi verirseniz sayfa sarktığında bozulma olmaz.

mrtaxy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlgilendiğin için teşekkür ederim. Dediğin aracı biliyorum. Fakat o araçla kesince de aynı şekilde .png (veya başka bir resim formatı) olarak kaydediyor. Demek istediğim PhotoShop'dan nasıl o şekilde kaydedildiği (Yazılar vb. olduğu gibi kalarak)? DreamWeaver'da açtığımda da bozuk olarak açılıyor.

https://www.youtube.com/results?sea...+coding+tutorial+part+2&aq=2&oq=photoshop+sli

part 1 ve part 2 yi izlersen yardımcı olucaktır, kolay gelsin.

mrtaxy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İzledim. Fakat o anlatımda da benim dediğim gibi yazıları resim formatında kaydediyor. :(

dosyayı indirmeden yazmıştım zaten içinde htmle dönüştürülmüş halleri ekliymiş, kolay gelsin.

hatceeee

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
hatceakdogan.tr.gg
Arkadaşlar ben bu işlerden pek anlamıyorum sadece web tasarımcıları için hazır şablon bulursam paylaşıyorum.

mrtaxy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar ben bu işlerden pek anlamıyorum sadece web tasarımcıları için hazır şablon bulursam paylaşıyorum.

ben dosyaları indirmeden şablonları wordpress/joomla temelarına benzettim ve sadece psd dosyaları var sandığım için durum karıştı, tamamen benim yanlış anlamamdan kaynaklanıyor :worried:
sizin paylaşımınızla ilgili bir sorun yok hatice hanım :) paylaşım için teşekkürler.

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
paylaşım için teşekkürler

hatceeee

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
hatceakdogan.tr.gg
Arkadaşlar daha önceden paylaştığım web site şablonlarını da hatırlatayım, bu dosyanın silinmesini istemiyorum çünkü silinince aynı şeyi yeniden yüklemek zorunda kalıyorum