Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeş paylaşım için çok teşekkürler. Fakat PhotoShop'da bunu .html olarak kaydedince sadece 1 adet .png dosyası oluşuyor. Fakat içerisinde çıkan .html dosyasında PhotoShop'da yazılmış yazılar bile yazı olarak kaydedilmiş. Arama kutusu filan var. Bunları nasıl yapacağız? Yardım eder misin?
Kardeş paylaşım için çok teşekkürler. Fakat PhotoShop'da bunu .html olarak kaydedince sadece 1 adet .png dosyası oluşuyor. Fakat içerisinde çıkan .html dosyasında PhotoShop'da yazılmış yazılar bile yazı olarak kaydedilmiş. Arama kutusu filan var. Bunları nasıl yapacağız? Yardım eder misin?
bunlar aslında wordpress ve joomla temalarıdır, eğer iyi kodlama yada hazır kodları html e uyarlamayı bilmiyorsanız pek işinize yarayacağını sanmıyorum, yinede kullanmak istiyorum diyorsanız photoshopta 'slice' aracı ile resimleri bölüp web şablon olarak dışarı aktarmanız gerekiyor.
bunlar aslında wordpress ve joomla temalarıdır, eğer çok çok iyi kodlama yada hazır kodları html e uyarlamayı bilmiyorsanız pek işinize yarayacağını sanmıyorum, yinede kullanmak istiyorum diyorsanız photoshopta 'slice' aracı ile resimleri bölüp web şablon olarak dışarı aktarmanız gerekiyor.
İlgilendiğin için teşekkür ederim. Dediğin aracı biliyorum. Fakat o araçla kesince de aynı şekilde .png (veya başka bir resim formatı) olarak kaydediyor. Demek istediğim PhotoShop'dan nasıl o şekilde kaydedildiği (Yazılar vb. olduğu gibi kalarak)? DreamWeaver'da açtığımda da bozuk olarak açılıyor.
slice ın bir kesilme mantığı vardır her slice dm ye aktarıldığında tabloya dönüşür, resimdeki yazıları temizleyin ve öyle dm ye dönüştürün ve açın gradient olmayan yerleri tabloya arkaplan rengi verirseniz sayfa sarktığında bozulma olmaz.
İlgilendiğin için teşekkür ederim. Dediğin aracı biliyorum. Fakat o araçla kesince de aynı şekilde .png (veya başka bir resim formatı) olarak kaydediyor. Demek istediğim PhotoShop'dan nasıl o şekilde kaydedildiği (Yazılar vb. olduğu gibi kalarak)? DreamWeaver'da açtığımda da bozuk olarak açılıyor.
ben dosyaları indirmeden şablonları wordpress/joomla temelarına benzettim ve sadece psd dosyaları var sandığım için durum karıştı, tamamen benim yanlış anlamamdan kaynaklanıyor :worried: sizin paylaşımınızla ilgili bir sorun yok hatice hanım paylaşım için teşekkürler.
Arkadaşlar daha önceden paylaştığım web site şablonlarını da hatırlatayım, bu dosyanın silinmesini istemiyorum çünkü silinince aynı şeyi yeniden yüklemek zorunda kalıyorum