Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web site tasarımı

dark-

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşalr ben sizler kadar profesyone değilim kendimce öylesine öğrendiğim kadar yapıyorum.ama iyi olduğum bir konu var oda aranje diyebilirim reason 5 kullanarak çok güzel alt yapılar çıkara biliyorum ör:Arda Gezer - Moon & Steel Blood (Album) - Hiphoplife.com.tr | Türkiye`den Hiphop Kültürü.

Arkadaşlar ben sitemi tasarladım diğer sayfaların tasarımına yapınca bitmiş olacak fakat ben bunu kodlatmak yada wordpress joomla gibi bir scripte entegre ettirmek istesem ne kadar ücret isterler bende öğrenciyim bu siteden hem para kazanayım okulumu okuyayım aileme daha az yük oalyım hemde yaptığım iş değerini bulsun istiyorrum.bir diğer sorumda sol üstteki logomu 360 derece kendi ekseninde sürekli dönecek şekilde nasıl animasyon verebiliri maz buçuk after effect biliyoru mama o programla olmaz sanırım? cahilliğime verin bu soruları belki gülüyosunuzdur ama bu site benim için çok önemli ayrdımcı olursanız ço kseverim yarın host ve domain alacağım.yardımcı olacak bir kaç kişi buldum ama siz iyi ve üst düzey kişielrsiniz bana herşeyi açılklayıp yo lgösterebilirsiniz diye konu açıyorum :) tasarımı 0 dan kendim yaptım ortadaki bölümü shadowville den esinlendim.

emFWM.jpg

DesingI

🌱Yeni Üye🌱
Kastettiğin logoyu o şekilde Ps de animasyon olarak yapman mümkün arkadaşım. After Effect bilgim olmadığı için onda yapılır yapılamaz o konuda bir şey diyemeyeceğim.

Başarılar site yapımında..;)

dark-

🌱Yeni Üye🌱
animasyon penceresindenmi yapacağız kare kare ?:) arka görünüşünü falan nasıl vereceğim