Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

web site yapmak istiyorum yardımmm

muratkemaldemir

🌱Yeni Üye🌱
photoshop+dreemweaver+freeworks bilgilerim var az çok kullanabiliyorum.
freeworks de sitede kullanacağım parçaları düzenleyebiliyorum resim olarak.
dreemweaverde site yönetim panelden değişiklikler yaparak işleyiş tarzını da biliyorum.
benim öğrenmek istediğim proğramlara yabancı olmadığım için ilk hareketi öğrenmek yapmak istediğim site üyelik üzerine kurulu türkiyenin her yerinden
resimli olarak üye olunabilecek üyelerin kendi fotoğraflarını ve bilgilerini yazabilecekleri enim sadece onay vererek sitede yayınlanmasını isteediğim bir site olacak. acamiyim ama uğraşmak istiyorum .
bu seni aşar acemiliğin ile yapamazsın diyen ler çoğunlukta ise bu tarz bir site yapabilen arkadaşlardan ücreti karşilığında bir site yaptırmak istiyorum
kolay kullanım sistemi olması kullanıcı paneli olması şart ilgilenen arkadaşlar olursa ****************telnumaram murat..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forum içerisinde iletişim bilgileri vermek yasaktır. Lütfen iletişim bilgilerinizi pm (özel mesaj) yolu ile veriniz.

*
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.…….
(Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.)

Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.
• Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
• Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
• Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.

Eğer ücret karşılığında tasarımcının da emeğinin bedelini ödemeyi istiyorsanız konunuzu İş Veren İlanları bölümünde kurallar dahilinde açmanız gerekmektedir.

İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • İlanlarınıza iletişim bilgilerinizi vermeniz gerekmektedir.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
— Kendiniz hakkında açıklama:
— İletişim bilgileriniz:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:
— İletişim bilgileriniz:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

nihavend77

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu konu için asp veya php bilmen gerekiyor, eğer dedğin gibi acemiysen bu bi kaç aynı alacaktır. ama siteyi ücreti karşılığında yaptırmak istersen yardımcı olablirim