Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web sitesi için logo ?

karakale1m

🌱Yeni Üye🌱
Yeni sitemiz için logo yapcak kişi arıyoruz. teknolojik ve oyun içerikli logo olucak.
site yeni kurulduğu için şuanlık ücretsiz logo yapıcak kişi arıyoruz ilgilenen olursa pm atsın

Son düzenleme:

iys

🌱Yeni Üye🌱
Yeni sitemiz için logo yapcak kişi arıyoruz. teknolojik ve oyun içerikli logo olucak.
site yeni kurulduğu için şuanlık ücretsiz logo yapıcak kişi arıyoruz ilgilenen olursa pm atsın
[/B]
Bu konuda yardımcı olabilirim biraz site hakkında bilgi verirsen daha iyi olur

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆

özür dileyerek belirtmek isterim ki; site yeni de olsa ücreti ileride ödenmek üzere şeklinde konuyu işveren ilanlarına açsanız daha doğru olur. sonuçta her emeğin bir bedeli vardır. Sonuçta kimse işyerimi yeni açtım ücretsiz broşür, kartvizit, katalog, logo vb. istiyorum diyerek ajans kapısı çalmıyor ise bu tür tekliflerin net üzerinden de yapılmasını tasvip etmiyor ve kınıyorum.

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
web dizayner varsa siteyi de düzenlesin bence .tabi ücretsiz.(!!!!)

karakale1m

🌱Yeni Üye🌱
nasıl bi forum ya kimse yardımsever değil diğer forumu keşke bırakmasaydım herkes birbirine logo,arkaplan felan yapıyordu. neyse bu forumda benden bu kadar by.

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
aksine çok yardımsever bir forum. photoshop sorunları kısmına web siteme nasıl logo yapabilrim.nerden başlamalıyım .hangi programı kullanmalıyım.teknikleri nelerdir vs.gibi sorularını iletirsen emin ol herkes yardımcı olur.ama bedava logo yapacak kişi arıyorum dersen kusura bakma kimse işini bedava yapmaz.

karakale1m

🌱Yeni Üye🌱
alt tarafı rica ettik. pc de photoshop olsa bende yapardım emin olun. bugün siz yaparsınız yarında ben size... bu kadar cimri olmaya gerek yok.

karakale1m

🌱Yeni Üye🌱
zaten istediğim profesyonel bi logoda değildi. sadece şimdilik idare edicek küçük bi logoydu.