Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

web sitesi nasıl hazırlanır?

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
mrb arkadaşlar.
ben bundan yaklasık 1 ay önce şirketime site kurmak için bir yazılımcıyla anlastım,bu yazılımcı bana siteyi 2 gunde teslim ederim dedi.fakat bugune geldik ne site kuruldu nede baska birsey.ve ben azmettim,grafiker olmam hasebiyle site yapmayı az cok ogrendim. suan domain ve hosting aldım fakat buraya hazırladgım siteyi nasıl atabilirim.bana destek olursanız sevinirim.
Not: neden bunu yazılımcılara bırakmıyorum?
su 1 aylık sure içerisinde 2 yazılımcıyla anlastım 2 side curuk elma cıktı,bu 2 yazılımcıyı butun yazılımcılara mal etmemem gerektigini biliyorum fakat zaten grafiker oldugum için bu işte bana lazım bu yuzden kendimi geliştirmek ve ilk siteyi de kendi şirketime yapmak istiyorum.
yardımlarınız için şimdiden tesekkur ederim.

Benzer konular

farketmez

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.farketmez3.com.tr.tc
bende frontpage den yapıp alan almıştım fakat benim alanım com uzantılı değildi aktarımı işe frontpage den oturum açıp FİLEZİLLA ADLI PROGRAMLA frontpagede yolladım hızlı bir program olduğu için tavsiye ederim fakat dosyaları atarken eksik atmanız sitenin hata vermesine neden olabilir

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
web sitelerinin hazırlanma işlemi bittikten sonra herhangi bir ftp programı aracılığı ile ftp ye atılır
zor bi olay değil
ancak dikkatr etmeniz gereken husus localde dosyaları nerde çalıştıysanız ve linklendirmeleri nerde yaptıysanız webe de o şekilde yansır
o yüzden özellikle frontpage de çalışıcaksanız sitenizi masaüstünde hazırlayın

muratk58

🌱Yeni Üye🌱
site yazılımla yapıldıysa farklı olabilir belki ama her sekilde filezilla programı ile yada ftp.siteadı.com adresindede ulaşılabilinir ama hersite hostları ve domainleri için gecerli olmayabilio.

quetto

🌱Yeni Üye🌱
Benimde buna benzer bir sorum olacak, hosting serverin, kontrol menusunu actigimda karsima bir suru dosya cikiyor, ben yaptigim dosyalari nereye atmaliyim, mesela orada Public isimli bir dosya var bunami koymak gerekiyor dosyalarimi? Mesela ic sayfalar icin herbirini ayri bir dosyayami atmak gerekiyor yoksa herhangi bir dosyaya koysam yayinlanirmi?

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
/public_html

Sizin root klasörünüzdür. Bu klasörün içine atmanız gerekiyor çünkü standart ayarlarınız bu klasöre ayarlıdır sunucuda. Ayrıca root un içine örnek veriyorum. www.siteismi.com olarak yazıldığında hangi sayfaya gitmesini istiyorsanız bu sayfanın adını index.html yada hangi dilde yazıyorsanız bu dilin dosya türünü yazıp atmalısınız. Root klasörünüz /public_html olarak ana sayfanında adı index olmak zorundadır standart ayarlarınız bu şekilde yapılandırılmıştır. Eğer index olarak kullanmak istemiyorsanız ya bunu sunucu sahibine yada sunucu sahibiseniz sizin ayarlarınızdan değiştirmeniz gerekiyor...

quetto

🌱Yeni Üye🌱
Gokhan Tekin cok tesekkur ederim aydinlattigin icin. Birde sunu sormak istiyorum mesela hosting serverda dosya upload etmek icin gerekli gozat sekmesi var, ama illaki ftp programi kullanmalimiyim?