Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

web sitesi şifresi nasıl değiştirilir?

bulletproof

🏆Pro Tasarımcı🏆
konuyu doğru yere açtığımdan şüpheli olmakla beraber sorum şu

web sitemin ve mailimin şifresini nasıl değiştirebilirim?

ftp olarak girip windows gezgini ile açtığımda karşıma

domains - imap - mail - public html klasörleri geliyor,

siteyi yükledim ve çalışıyor ancak şifremi nerden değiştirebileceğimi bilmiyorum, cevabınızı bekliyorum, teşekkürler :smile:

Benzer konular

bulletproof

🏆Pro Tasarımcı🏆
cpanel yüklü değil sanırım, internetten cpanele baktım, yüklemesi zahmetli bazı site sağlayıcılarla da uyumsuz olabiliyormuş :/

Rıfat Özkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cpanel :D kullandıgın hostla alakalıdır windows sa plesk agırlıkdır lınux ise direct admın veya cpanel plesk de olabilir yanı host altdıgın fırmaya panel adresını sorman gereklı ama buyuk ıhtımalle dırect admın dır ucuz oldugu ıcın genelde onu secerler gırmek ıcın siteadi.com:2222 seklınde gırebılırsın cpanel gırısı siteadi.com/cpanel

bulletproof

🏆Pro Tasarımcı🏆
cpanel :D kullandıgın hostla alakalıdır windows sa plesk agırlıkdır lınux ise direct admın veya cpanel plesk de olabilir yanı host altdıgın fırmaya panel adresını sorman gereklı ama buyuk ıhtımalle dırect admın dır ucuz oldugu ıcın genelde onu secerler gırmek ıcın siteadi.com:2222 seklınde gırebılırsın cpanel gırısı siteadi.com/cpanel

cpanel diye ben sizi güldürdüm sanırım, sizde beni verdiğiniz bilgiyle güldürdünüz, çok teşekkürler, 2222 şeklinde admin paneline ulaştım. mükemmel :rofl: :rofl:

Rıfat Özkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:D ne oldu sımdı bız mı sana gulduk sen mı bıze guldun

bulletproof

🏆Pro Tasarımcı🏆
1 yıllığına kiraladığımız web adresinin ne kadar süresinin kaldığını da bu panelden öğrenebiliyor muyuz?

küheylan

🌟Usta Tasarımcı🌟
vallaha ben joomla kullanıyorum opradandeğiştiriyorum :)

silvershadow

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.recepdurali.com
Onu google a domain sorgula yazarak herhangi bir domain whois kontrolu yaptıran bir siteden bilgilerinizi görebilirsiniz...

bulletproof

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet onu da dediğiniz şekilde görüntüledim, siteyi 2 yıl evvel cahillik yapıp bi arkadaşın arkadaşıyla aldırdım, olaylarda çok gayriresmi gelişti, sitenin kontrolünü tamamen kendim yapmak istiyorum, ödeme için de sanırım şimdi dökülen bilgilerde adı geçen firmayla görüşmeliyim.

Rıfat Özkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerek yok domain bılgılerın elındeyse sıtenın yedegını al yenı bır host satın al oraya yukle yenı yedegı :) fırma dan da kurtulmus olursun eger rahatsızlık verıyorsa tabi

bulletproof

🏆Pro Tasarımcı🏆
gerek yok domain bılgılerın elındeyse sıtenın yedegını al yenı bır host satın al oraya yukle yenı yedegı :) fırma dan da kurtulmus olursun eger rahatsızlık verıyorsa tabi

ekim ayında sitenin yayım süresi bitiyor, aynı alan adını tekrardan alabilir miyim? bir de yeni host almak ve sorunsuz devam edebilmek için hangi siteyi tercih etmeliyim.

Rıfat Özkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayır domain dustukden sonra bekleme yaptıracakdır su an kımın ustune ıse sıte o sekılde domaını uzatmanız en ıyısı hosting olarak eger php kullanıyorsun ve hitiniz yuksek se hostgator u onerırım baby plan alırsanız bır cok sıte barındırabılırsınız tek hostingde sınırsız alan ve verı transferı ozellıklerı tasır teknık destek de oldukca ıyıdır