Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar web sitesi için yazalımcı arıyoruz sitenin içinde shop sistemide olacaktır sözleşmeli bir iştir ilgilenen arkadaslar maillini bıraksın ben ekleyecegım istenilen nitelikler php-mysql,html,css,jquery,asp
shop sistemi olan paypal la çalışacak bi web sitesi yapıyoruz arkadaslar bunun için yazılımcı eleman arıyoruz php yazabilen arkadaslar öncelikli olacak olmadı asp yazılacak site ilgilenen arkadaşlar lütfen beni eklesin mertaydin83@hotmail.com
shop sistemi olan paypal la çalışacak bi web sitesi yapıyoruz arkadaslar bunun için yazılımcı eleman arıyoruz php yazabilen arkadaslar öncelikli olacak olmadı asp yazılacak site ilgilenen arkadaşlar lütfen beni eklesin mertaydin83@hotmail.com
arkadaslar bi web sayfası için player yaptırılacak içinde playlistte olacak ilgilenen arkadaslar eklesınler msn adresimi ordan detayları konusuruz mertaydin83@hotmail.com