Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web Tasarım Türk logo denemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

illegalf

🌱Yeni Üye🌱
Yeniden yapılandırdığımız web sitemizin logosunu paylaşmak ve sizlerin görüşünü almak istedim...

Üst alanı tam görmeniz için tüm banner'ı upload ediyorum.

JqOTF.jpg

Yorumlarınız benim için önemli, teşekkürler

C-Larinase

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ahbetbarin'in bi yorumu var. Tam yazmak istediklerimi anlatmış. :)
Öncelikle emeğinize sağlık. Fakat bu çalışma sıradan bir çalışma. Grafiker olmayan kişiler bile bunu hemen düşünebilir. Sen kendi farkını ortaya koymalısın yaratıcı olmalısın. Çalışma ise bir logodan daha çok resim gibi olmuş. Kötülemek istemiyorum sakın yanlış anlamayın. Ama biraz daha çalışmanız gerektiğini düşünüyor ve söylüyorum.
Başarılar...

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
ahbetbarin'in bi yorumu var. Tam yazmak istediklerimi anlatmış. :)
Öncelikle emeğinize sağlık. Fakat bu çalışma sıradan bir çalışma. Grafiker olmayan kişiler bile bunu hemen düşünebilir. Sen kendi farkını ortaya koymalısın yaratıcı olmalısın. Çalışma ise bir logodan daha çok resim gibi olmuş. Kötülemek istemiyorum sakın yanlış anlamayın. Ama biraz daha çalışmanız gerektiğini düşünüyor ve söylüyorum.
Başarılar...

Benim daha önceden başka bir konuya yazmış olduğum yorumu beğenip burada kullanmanız ismimi de hitap ederek söylemeniz açıkcası hoşuma gitti teşekkür ederim C-Larinase :). Ve tasarım için de biraz daha çalışılması gerek. Bu tür firmaların logo tasarımlarını inceleyin derim. :)

illegalf

🌱Yeni Üye🌱
yorumlar için teşekkür ederim :) ancak ben grafiker değilim. Ben arayüz geliştiriciyim.

Yaratıcılık konusunda eksiklerim var, yani nasıl olmalı bilemiyorum nasıl yapmalıyım fikir verebilecek olan varmı?

ve şunu belirtmek isterim ben orada tüm üst alanı upload ettim, sizin dikkat edeceğiniz yer ise logo kısmı yani sadece logo ile ilgili düşüncelerinizi istiyorum

Son düzenleme:

C-Larinase

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Benim daha önceden başka bir konuya yazmış olduğum yorumu beğenip burada kullanmanız ismimi de hitap ederek söylemeniz açıkcası hoşuma gitti teşekkür ederim C-Larinase :). Ve tasarım için de biraz daha çalışılması gerek. Bu tür firmaların logo tasarımlarını inceleyin derim. :)

:D Gizli hayranınızım

Tasarıma gelince Türkiye nin özellikleriyle Web tasarımı birleştirmelisin. Mesela Grafik denilince aklıma ilk olarak Photoshop gelir. Genel kesiminde böyledir. PW Tarzı bişi yapabilirsin. Yani anlatmak istediğim Türkiyenin Doğal bitki örtüsünü anlatacaksan Sadece bitki örtüsünü koyman yetmez Ankaranın önünde bir bitki örtüsü koyarsan Türkiyenin olduğu anlaşılır. Baya bi karışık oldu ama İdare et artık :rofl:

illegalf

🌱Yeni Üye🌱
sanırım ciddi ve yapıcı mesajlar alamayacağım...

konuyu ilgili moderatör silerse sevinirim, teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...