Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

web tasarımı baslangıc tavsıyelerı ???

galipay

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaslar yenı uye oldum oldukca faydalı bıryer. calısmalara baslamadan once nerden baslayacagımı ogrenmem gerektıgını dusundugum ıcın bu yazıyı yazdım. web tasarımı hakkında en ufak bı bılgım yok fakat hevesım cok. bıraz pascal bıraz delphı programlarını bılıyorum. sızce ıyı bır site yapabılmek ıcın nasıl calısmam gerek yanı hangı programlardan baslamalıyım suan dreamweaver8 kullanmaya calısıyorum ??

hataman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hataman.com
Hayırlı olsun. Benim tavsiyem kodlama yapacaksan hiç bir program kullanma notepad++ kullan. gelişmene yardımcı olur. Ama bunlardan önemlisi nette cok gez, oku, dersler izle ve sonra otur uygula bol bol. Öncelikle html sonra css. Kolay gelsin.

sugarless

🌱Yeni Üye🌱
merhaba web tasarım yapmak istiyorum photoshop programını iyi kullanırım dreamweaver8üzerinde çalışmaya başladım kitabı vardı bende cok iyi gelişebilmem için bana ne tavsiye edersiniz nasıl başlamalıyım nereden yola çıkmam gerek lütfen beni bilgilendirin sizler tecrübelisiniz. cevap bekliyorum

erxomiger

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.akademihacamat.com
merhaba web tasarım yapmak istiyorum photoshop programını iyi kullanırım dreamweaver8üzerinde çalışmaya başladım kitabı vardı bende cok iyi gelişebilmem için bana ne tavsiye edersiniz nasıl başlamalıyım nereden yola çıkmam gerek lütfen beni bilgilendirin sizler tecrübelisiniz. cevap bekliyorum

bol bol template gözlemle ve bu kouda makale oku yapılan siteleri incele nerde ne kullanmış ve yaptığın templateleri bence sade yapmaya ve css e uygun bir tasarım yapmaya çalış

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
web tasarıma yeni başlayan arkadaşlara öncelikle html işaretleme dilini iyi öğrenmelerini tavsiye ederim. Dreamweaver gibi programlarla tasarım yapmak işi kolaylaştırır ama, gün gelir kodlara müdahale etmek zorunda kalırsınız. O yüzden html bilmekte büyük fayda var.

ayrıca günümüzde artık hemen her web sitesinde üyelik, web tabanlı e-posta, kullanıcı yorumu gibi modüller istendiğinden asp ya da php öğrenmek de gerekli. özellikle sürekli güncellenecek sitelerde içerik yönetimi oluşturabilmek için mutlaka gerekli.

bu temel konuların haricinde orta düzeyde photoshop, flash vs. de öğrenirseniz eksik fazla bir şeyiniz kalmaz.

sugarless

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkür ederim mesajıma cevap verdiğiniz için. Dün ben html derslerine başladım çok keyifli geldi bütün günün nasıl geçtiğini anlamadım basit bir not defteri ile neler yapılabiliyormuş neyse tekrar teşekkürler sizlerin tavsiyelerini dinleyip o yolu takip edeceğim arada buradan yazıp neler yapabildiğimi veya yapamadığımıda yazacağım lütfen desteklerinizi esirgemeyin hepinize şimdiden minnettarım..(acemi tasarımcı)

galipay

🌱Yeni Üye🌱
cevap veren arkadaslara cok cok tesekkur ederım. tavsıyelerınızı dıkkate alarak calısmalarıma basladım insallah en kısa zamanda ogrenırım /(caylak tasarımcı)

WebOuS

🌱Yeni Üye🌱

Chipin Setleri vardı eğitimsetleri kodlama açısından php olsun herşey:) orada en baştan tanıtımdan sona kadar..Photoshopp açısındansa şuanda en iyi tasarım photoshop sitesinin birindesin desin :) buradaki çalışmaları vs bak tanış herkezle :) öğrenirsin :)

Saygılar/Webous

sugarless

🌱Yeni Üye🌱
Dikkate alındığım için cok tşk ediyorum. ben fazla forum vs.. gezmedim bugüne kadar tabiki. artık buraya üyeyim ve sürekli gözlemlemekteyim ama gözlemle okumakla olmuyor bunu anladım pratik şart.. buradaki tecrübeli arkadaşlarla nasıl tanışacağım nasıl tavsiyeler alacağım? buraya yazdıklarım yeterlimi bilgi alışverişinde bulunmak için? özel üyelerin iletilerini görmem için özel üye kaydı yaptırmam lazım sanırım. açıkçası arkadaşlar web tasarımı en iyi şekilde öğrenmek için üyelik vs.. ne gerekiyorsa yola çıktım önerilerinize her zaman açığım. şimdiden hepinize tşk ediyorum html. nin ne olduğunu anladım not defteri ile oynayıp duruyorum :) devam.. durmak yok.. bu arada yolun devamı için dreamweaverı öğrenmem şart değilmi? bende dreamweaver-8 kitabı var ve dreamweaver 8 kurdum pc ye daha üst sürümlerine gerek yok değilmi ?? herkeze iyi haftalar diliyorum..

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
dreamweaver bir tür WSIWYG programı. Yani açılımı What You See Is What You Get (Ne görürsen onu alırsın anlamında)
tıpkı word programında yazı yazmaya, tablo ekmeye, imaj eklemeye benzer. kullanan kişi fazla olduğundan alanında en bilinen program haline gelmiş durumda. yani tıpkı fotoğraf düzenleme konusunda photoshop'ın olduğu gibi. ama benzer şekilde birçok program var.

şart mı değil mi konusuna gelince, ben açık söyleyeyim, not defteri ile çalışmak bana çok daha kolay geliyor. ama bu bir alışkanlık meselesi. siz hangisi ile daha kolay, daha hızlı çalışabiliyorsanız onu tercih edin.