Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet son halini görmedım kusura bakma böyle iyi olmuş. Orta aladna bir arka plan resmı kullanma bence. Çerçeveleri biraz daha inceltirsen bu da fena değil.
Evet son halini görmedım kusura bakma böyle iyi olmuş. Orta aladna bir arka plan resmı kullanma bence. Çerçeveleri biraz daha inceltirsen bu da fena değil.
eskişehirli olmamın bir etkisi olabilir tabi bir şaka idi ağır renkler olmasını tercih ettim aynı tasarımı birkaç renk ve tonda denedim bu gözüme iyi gözüktü birkaç fikirde beni bu yöne itti kırmızı szi itmiş olabilir tabi biraz tercih meselesi ilginiz için teşekkürler...
Öncelikle ellerine, emeğine sağlık... Bence üzerinde biraz daha calışabilirsin. Özellikle menü kısmı pek hoşuma gitmedi birazda renk konusunda sıkıntı var...
Öncelikle ellerine, emeğine sağlık... Bence üzerinde biraz daha calışabilirsin. Özellikle menü kısmı pek hoşuma gitmedi birazda renk konusunda sıkıntı var...
teşekkür ederim konu biraz eski ve çalışmada onun için yeniden üstünde çalışmak gibi bir niyetim yok ancak yeni bir çalışma yaparisem görüşlerinizi tekrardan alıcam ilginiz için tekrar teşekkürler...