Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

web tasarımında gradient kullanmak??

kelebeknehir

🌱Yeni Üye🌱
orta alan (içeriğin yer alacağı alan) düz ve açık bir renk olmalı. Böylece kolay okunur gözü yormaz ve daha profesyonel görünür.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
orta alan (içeriğin yer alacağı alan) düz ve açık bir renk olmalı. Böylece kolay okunur gözü yormaz ve daha profesyonel görünür.

teşekkürler arka plan için düşüncem kesin değildi sadece boş kalmaması için geçici olarak eklediğim bir vectördü sağolun ilginiz için

gradient modası web 2.0 ile tarih oldu diyebilirim

çok modayı takip eden birisi değilimdin önce kendim beğenmeliyim öyle değil mi :)

orjinal olmuş ama çok fazla kırmızı var arkaplana farklı bir şeyler deneyebilirsin belki.

eskişehirli olmamın bir etkisi olabilir :) tabi bir şaka idi ağır renkler olmasını tercih ettim aynı tasarımı birkaç renk ve tonda denedim bu gözüme iyi gözüktü birkaç fikirde beni bu yöne itti kırmızı szi itmiş olabilir tabi biraz tercih meselesi ilginiz için teşekkürler...

0rkun1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle ellerine, emeğine sağlık...
Bence üzerinde biraz daha calışabilirsin. Özellikle menü kısmı pek hoşuma gitmedi birazda renk konusunda sıkıntı var...

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
Öncelikle ellerine, emeğine sağlık...
Bence üzerinde biraz daha calışabilirsin. Özellikle menü kısmı pek hoşuma gitmedi birazda renk konusunda sıkıntı var...

teşekkür ederim konu biraz eski ve çalışmada onun için yeniden üstünde çalışmak gibi bir niyetim yok ancak yeni bir çalışma yaparisem görüşlerinizi tekrardan alıcam ilginiz için tekrar teşekkürler...