[IMGhttps://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/297604_266742363351421_100000469785271_1080502_7526927_n.jpg[/IMG]
senden değişik çalışmalar bekliyoruz artık
Bazen insanın eşref saati geliyo yapamıyor hiç bişey.
Benimki eşşek saati sanki, hiç gitmiyo, İçimden gelmiyo artık...
Tembelliğim, bezmişliğim, değiştirmek istemediğim cahilliğim, çoğu konuda pasif/ezik hallerim,
gibi sebeplerim ağır basıyor artık.
Hayatın kötü sürprizleri iyilerden daha çok olmaya başlayınca insan yaşlanıyor,
yoksa yaşanmış senelerin yaşlanmaya etkisi yok.
Yaklaşık 3 sene önceki Şener ile, şimdiki Şener arasında 10 yıl kadar yaş farkı var.
35 yaşımda iş aradığım yerlerde görüştüğüm kişiler askere gittiğime bile inanmıyorlardı,
birde evli 10 yaşında çocuğum olduğunu duyunca şaşırıyorlardı,
kimliğimi göstermek zorunda kalıyordum...
İşte böyle Bobmarley'cim değişik çalışmalar yapmaya halim yok olsada zaten,
işyerinde zaman ayırmazlar, iş maliyetinide düşürmek için uyduruk tasarımlar yaptırırlar.
Evde zaten ayrı bir kaos içindeyim, çevremde iyi, çalışkan, ve yaşamasını bilen insanların,
kötü hastalıklara yakalanıp (babam, annem gibi) birkaç senede mum gibi eriyip kuş gibi elimin arasından uçup gittiklerini gördükçe üzülüyorum vede imreniyorum.
Tam iyi bi dal buluyosun gayret ederken elinde kalıveriyor hoop boşluktasın, mücadeleden yoruldum. Gerçek yaşımı artık ileriye doğru geçiyorum hızla.
işte sana bunalım için esin kaynağı tablom kusura bakma bu cevabım için. Özür dilerim.
daha 11 saat önce https://www.grafikerler.net/27-agustos-gecesi-30-dakika-gokyuzune-bakin-t60447.html bu konudaki yazdığınız yorumla sizin hayatta çok mutlu olduğunuzu düşünüyordum ne güzel neşeli bir kişi daha diye düşünüyordum hayatta hep olumsuz tarafından bakan ben sizin gibi neşeli kişileri görünce hep 'ne güzel ne mutlu onlara' derdim ve hala da diyorum işte burdan anlaşılmıyor gerçek tarafı üzülmeyin demek kolay ama karşıdaki kişi için uygulaması bir o kadar zor ama yinede yazdığınız yorumlar gibi hep mutlu olmaya çalışın olmaz mı
çalışma için de ellerinize sağlık
Seventh... kardeşimsin.
Çok sağol yapım itibariyle genelde ya gökyüzünde ya yerin dibinde yaşayan biriyim,
normal bi şekilde yaşamayı haala öğrenemedim.
Çok üzgünüm bu durumdan dolayı kusuruma bakma aslında yazmamalıydım böyle şeyleri.
Etki tepki etkileşimini düşünerek ama tutamadım işte çıkıverdi içimden üzgünüm Sen'in için.
öyle düşünmeyin insan bunaldığı zaman bir yerden bunu atmak ister bunu yazmanız gerekiyormuş ki yazdınız benim söylemek istediğim sadece neşeli bir kişi olarak gördüğüm için (bu forumda neşeli olarak gördüğüm birkaç kişi daha var) böyle bir yorum görmek şaşırttı yalnızca ama tabiki biliyorum insan her zaman mutlu olamaz ki olmasın da zaten mutlu olmanın, huzurlu olmanın keyfini nasıl çıkarırız o zaman ama yine de böyle zamanları az hasarla atlatmak kadar keyifli birşey yoktur o yüzden ne olursa olsun yorumlarınız gibi hep neşeli olmaya çalışın
Sağol güzelim... ilginden dolayı teşekkür ederim.
İnşAllah çalışacağım.
huzurla kalın
Şener başkan imkan olduğunda neler yapacağını şimdi daha iyi biliyorum..ve kesinlikle inanıyorum..Bazen insanın eşref saati geliyo yapamıyor hiç bişey.
Benimki eşşek saati sanki, hiç gitmiyo, İçimden gelmiyo artık...
Tembelliğim, bezmişliğim, değiştirmek istemediğim cahilliğim, çoğu konuda pasif/ezik hallerim,
gibi sebeplerim ağır basıyor artık.
Hayatın kötü sürprizleri iyilerden daha çok olmaya başlayınca insan yaşlanıyor,
yoksa yaşanmış senelerin yaşlanmaya etkisi yok.
Yaklaşık 3 sene önceki Şener ile, şimdiki Şener arasında 10 yıl kadar yaş farkı var.
35 yaşımda iş aradığım yerlerde görüştüğüm kişiler askere gittiğime bile inanmıyorlardı,
birde evli 10 yaşında çocuğum olduğunu duyunca şaşırıyorlardı,
kimliğimi göstermek zorunda kalıyordum...
İşte böyle Bobmarley'cim değişik çalışmalar yapmaya halim yok olsada zaten,
işyerinde zaman ayırmazlar, iş maliyetinide düşürmek için uyduruk tasarımlar yaptırırlar.
Evde zaten ayrı bir kaos içindeyim, çevremde iyi, çalışkan, ve yaşamasını bilen insanların,
kötü hastalıklara yakalanıp (babam, annem gibi) birkaç senede mum gibi eriyip kuş gibi elimin arasından uçup gittiklerini gördükçe üzülüyorum vede imreniyorum.
Tam iyi bi dal buluyosun gayret ederken elinde kalıveriyor hoop boşluktasın, mücadeleden yoruldum. Gerçek yaşımı artık ileriye doğru geçiyorum hızla.
işte sana bunalım için esin kaynağı tablom kusura bakma bu cevabım için. Özür dilerim.
Şener başkan imkan olduğunda neler yapacağını şimdi daha iyi biliyorum..ve kesinlikle inanıyorum..
abi dur daha genceciksin! otobanadan geçen her arabıyı durdurup sorsak,her birinin sıkıntısı,derdi vardır! rabbim ihmal değil sadece imtihan eder! bizlerde türlü türlü imtihanların içersindeyiz...
atladım olaya kusura bakma!
Eyvallah üstad..
nerden başlasam bilmemki,kısacıkta olsa şöyle başlayayım;
''Beyazıd-ı Bestami hz. lerine vaktiyle sıkıntılı biri gelir,yardım isteyecektir.Bakar beyazıd hz.lerine birde ne görsün,mübarek dahada dertli, babanın derdi benimkinden büyük der, sonra çeker gider!'' sonrasıda var,mevzu buraya sığmaz.. toparlayalım olayı, BÜYÜK DAĞLARIN kârI BÜYÜK OLUR DERLER! Yükü sırtımıza saran,kaldırabileciğimizden fazlasını vermez! mutluluğun bir formülü var,onu bulmak gerek!
eyvallah abi.. ışık yanar elbet bir gün..
dur be abim,
aç max'ı koy bir vraysun,yerleştir vraycamerayı al bir render! on numara olsun neşelenelim biraz