Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Webmaster Aranıyor (Photoshop'a Hakim) İstanbul - Avrupa

dardar

🌱Yeni Üye🌱
Yeni açılan şirketimiz bünyesinde;

- internet siteleri tasarımları yapabilecek,
- özgün düşünen,
- işine önem veren,
- mesai saatlerine dikkat eden,
- mesai saatleri içerisinde yalnızca işine yoğunlaşan,
- yoğun baskı altında dahi verimli olabilecek,
- photoshop programına hakim ve photoshop üzerinden de siteler tasarlayabilecek,
- hantal olmayan, seri düşünüp hızlı çözümler üretebilen,
- şiveli konuşmayan, Türkçeyi akıcı kullanabilen,
- öğrenmeye meğilli,

bir çalışma arkadaşı arıyoruz.

Yukarıda bahsedilenler bizim aradıklarımız. Vaadettiklerimiz ise; rahat ve özgür bir çalışma ortamı içerisinde, şahsınıza tahsis edilecek bir adet PC ve masada;

AYLIK 750 TL MAAŞ + SİTE BAŞINA %10 PRİM + SSK + YEMEK + 100 TL YOL PARASI

Dediğimiz üzere şirketimiz yeni açılmıştır ancak yeni kurulan bir oluşum değiliz. Tamamen karakter değişim sürecine girmiş eski bir firmayız. Yeni oluşumumuzda bizlerle çalışabilecek arkadaşlar arıyoruz.

İşe uygun görülen adaydan, bizim isteyeceğimiz bir internet sitesinin yapılmasını talep edeceğiz. Bu noktada korkunuz olmasın çünkü bu site tamamen sizin kendi yedekleme ünitenizde barınacağından bizim kullanabilmemiz söz konusu değildir. Bu tasarımı bize vermenizi yahut upload etmenizi istemeyeceğiz. Sadece tasarımınıza göz atacağız. Sizden bir takım değişiklikler talep edeceğiz ve bunları uygulama sürecinize bakacağız. Bu uygulamanın amacı, yaşanabilecek sorunları önceden kestirebilmek, çalışma şeklinizin bize uygunluğunu görebilmek ve çalışma süratinizi ölçmektir. Bu uygulama sonunda size işe alınmanızla ilgili bilgi vereceğiz.

İşe alınan aday hemen yukarıdaki şartlarda çalışmaya başlayacaktır.
İlgilenenlerin telefon ile beni aramaları rica olunur.

Serdar YILDIZ
0541 771 97 79
Başakşehir - İstanbul

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

OnurunveR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.escudadesign.com
Herşey iyi hoş güzel de, 750 lira maaş için başlangıç için istediğiniz biçim bile fazla geldi bana.