Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Websitesi Onarımı

barisb17

🌱Yeni Üye🌱
Sitemiz yapılmıştır fakat birkaç sorun yüzünden yapan kişiyle anlaşamadık sadece online sipariş sayfasında bir kaç sorun var onları halledecek profesyonel kişi aranıyor.

Düşündüğüm Teklif: 100-150 TL

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

volkan16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
site ismi verirseniz inceleyelim yada volkister gmail .com isteklerinizi gönderebilirsiniz. Birlikte inceleyip yapabiliriz.

İyi Çalışmalar

barisb17

🌱Yeni Üye🌱
Websitesi Onarımı(istanbul)

web sitemizdeki sipariş bölümünü düzeltmek için profesyonel web tasarımcısı aranıyordur.ilgilenenler ykz@windowslive.com adresine mail atlamalarını rica ederiz

Ücret:100-150

Dritz

🌱Yeni Üye🌱
Sitemiz yapılmıştır fakat birkaç sorun yüzünden yapan kişiyle anlaşamadık sadece online sipariş sayfasında bir kaç sorun var onları halledecek profesyonel kişi aranıyor.

Düşündüğüm Teklif: 100-150 TL

Ne kadar garip bir freelance iş ilanı her nedense ne kadar baksam bakayım şaka gibi geliyor. Tamirciye gidip 'Arabamı baştan sonra kadar başkasında yaptırdım, fakat diğer ustayla anlaşamadığımızdan dolayı motorunda bir kaç sorun var, bunları haletmenizi istiyorum, arabam yanımda değil ama size vermeyi düşündüğüm ücret 100-150TL civarında. Ücreti işin detayları belli olduktan sonra yapılacak iş ve harcanacak zamana bakaraktan uzman belirler siz değil..

barisb17

🌱Yeni Üye🌱
Ne kadar garip bir freelance iş ilanı her nedense ne kadar baksam bakayım şaka gibi geliyor. Tamirciye gidip 'Arabamı baştan sonra kadar başkasında yaptırdım, fakat diğer ustayla anlaşamadığımızdan dolayı motorunda bir kaç sorun var, bunları haletmenizi istiyorum, arabam yanımda değil ama size vermeyi düşündüğüm ücret 100-150TL civarında. Ücreti işin detayları belli olduktan sonra yapılacak iş ve harcanacak zamana bakaraktan uzman belirler siz değil..

sayın uzman senden motoru tamir et diyen yok sen önünde ki arızaya bak eğer bütün tamirleri yaptın ve elinde tamir edecek birşey kalmadıysa ozaman seninle fiyat konuşalım he ama hala tamir edilebilecek birşeyler var sen onlarla idare et ben bu fiyata yapacak adam bulurum daha yeni inmedim köyden şehire

Dritz

🌱Yeni Üye🌱
Okuma sorununuz var galiba, ilanınızda yazdığınıza yorum yapıyorum size hizmet sağlama gibi ne ihtiyacım var ne de düşüncem. Buradaki ilanınızla ilgilenen arkadaşlar için sitenize link vermenizi öneririm.