Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Weebturk logo tasarımı

WSun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk Logo Çalışmam | Grafikci ve Tasarımcı Değilim :)

Hy5CX.jpg

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Büyüyünce ne olmak istersin abisi.

yekk34

🌱Yeni Üye🌱
grafikci değilsin ama yaptığın logoda işini görüyosa sorun yok ;)
İyi çalışmalar !

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aile bireylerim bilgisayara çok kızıyorlar. :) (net fat. ) Normalde Muhasebe veya Pc Programcılığı Okuyacağım.:) Hemde bu sene inş.

Muhasabe veya Pc programcılığı bence ikisinden birini seç inşallah başarılı olursun.

WSun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Muhasabe veya Pc programcılığı bence ikisinden birini seç inşallah başarılı olursun.

Teşekkür Ederim.Kendi Alanım muh. ama pc prog. seçmek istiyorum.Ancak allahın izniyle bitirdikten sonra iş ve geleceği hakkında tereddütlerim var.

Abi Ben Web Sitelerinde Kullanmak Üzere Logo,Banner,Buton vs. tasarımı yapmak istiyorum.

Şimdi Logo Yaptım ama basit. AI İle.. Ancak Şekiller veya farklı dizaynlar yaratamıyorum ne yapmalıyım? Doğru programda çalışıyorum.

berkojan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
buton vs.. şeyler yapmak istiyosan photoshop kullan logolar için ise illustrator kullan. internette dersleri izle ve takip et. güzel şeyler yapabilirsin.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür Ederim.Kendi Alanım muh. ama pc prog. seçmek istiyorum.Ancak allahın izniyle bitirdikten sonra iş ve geleceği hakkında tereddütlerim var.

Abi Ben Web Sitelerinde Kullanmak Üzere Logo,Banner,Buton vs. tasarımı yapmak istiyorum.

Şimdi Logo Yaptım ama basit. AI İle.. Ancak Şekiller veya farklı dizaynlar yaratamıyorum ne yapmalıyım? Doğru programda çalışıyorum.

Şekiller veya farklı dizaynlar yaratman için program bilmen yeterli olmuyor maalesef biraz da zihni hayal gücünü çalıştırmak lazım ve de birt ai bilmen yetmiyor, bu isteklerini gerçekleştirmen için bol bol araştırma ve alıştırma yapmalısın yolun çok uzun.

Ama sedece asıl mesleğinin yanında hobi olarak veya üç beş kuruş kazanayım diye yapacaksın bence şimdiden bu fikirden vazgeç asıl mesleğin ve eğitimi üzerine yoğunlaş.

WSun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şekiller veya farklı dizaynlar yaratman için program bilmen yeterli olmuyor maalesef biraz da zihni hayal gücünü çalıştırmak lazım ve de birt ai bilmen yetmiyor, bu isteklerini gerçekleştirmen için bol bol araştırma ve alıştırma yapmalısın yolun çok uzun.

Ama sedece asıl mesleğinin yanında hobi olarak veya üç beş kuruş kazanayım diye yapacaksın bence şimdiden bu fikirden vazgeç asıl mesleğin ve eğitimi üzerine yoğunlaş.

yok kullanamıyorum. Vatan Gaz. G.T.A Seti var. Orada izliyorum ingilizce bir de sorun yaşıyorum. bende türkçe prog. var.

Yok Ben hani derler ya Webmaster bende o adaylardanım. kendimi geliştirmek istiyorum. Yapmaktan çok keyif alıyorum.Ancak yaparsam.. :)

mr.grafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafikci değilsin ama yaptığın logoda işini görüyosa sorun yok ;)
iyi çalışmalar !

yanlış bir fikir boş bir karar LOGO TASARIM : Sizin aynanızdır...o her yerde sizinledir sizi yansıtır idare etmek mentalitesi dogru degil