Gayet hoş gözüküyor eline sağlık
lucasgursaka 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Şub 2009 Mesajlar 727 Tepkime puanı 18 13 May 2010 #21 Gayet hoş gözüküyor eline sağlık
aiDesign ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 2 Haz 2008 Mesajlar 1,331 Tepkime puanı 28 Web sitesi 500px.com 13 May 2010 #22 captivity' Alıntı: özetle nasıl yaptığınızı anlatırmısınız Genişletmek için tıkla ... Bir önceki yorumumdaki, yorumlara ve sorulara verdiğim cevaplarda bu özeti bulabilirsiniz...ilginize teşekkürler. lucasgursaka' Alıntı: Gayet hoş gözüküyor eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim...
captivity' Alıntı: özetle nasıl yaptığınızı anlatırmısınız Genişletmek için tıkla ... Bir önceki yorumumdaki, yorumlara ve sorulara verdiğim cevaplarda bu özeti bulabilirsiniz...ilginize teşekkürler. lucasgursaka' Alıntı: Gayet hoş gözüküyor eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim...
A ahmetbarin 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 9 Ocak 2010 Mesajlar 684 Tepkime puanı 18 13 May 2010 #23 Çok güzel bir çalışma. Emeğinize ellerinize sağlık. Ve üzerine düştüğüz zamanki halini çok merak ediyorum. Paylaşırsanız sevinirim . Kolay gelsin...
Çok güzel bir çalışma. Emeğinize ellerinize sağlık. Ve üzerine düştüğüz zamanki halini çok merak ediyorum. Paylaşırsanız sevinirim . Kolay gelsin...
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 13 May 2010 #24 Tebrik ediyorum, komplesinde bir estetik takdir edilesi.. Selim, miray, inan görmesin yaza tekrar typo çalışmaları damga vurmasın
Tebrik ediyorum, komplesinde bir estetik takdir edilesi.. Selim, miray, inan görmesin yaza tekrar typo çalışmaları damga vurmasın
leylican 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 18 Mar 2009 Mesajlar 20 Tepkime puanı 1 28 May 2010 #25 çok hoş bir tasarım olmuş.. tebrikler..