Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Wild West

eskisehir3d

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar yeni bir animasyon çalışmasına başladım.İnşallah biter :)))
Karakterler dışında bütün modellemeler bana aittir.

Benzer konular

reisbabacan

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten çok başarılı olmuş eline sağlık benden bugün cinema 4d ye başlamak istiyorum az çok after effect kullanıyorum bu program nasıl önerirmisin bide nereden başlamalıyım yardımcı olursan sevinirim

eskisehir3d

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim.Diğer 3d programlarını kullanmadığım için bir şey diyemem.Tek sorun bu programla ilgili pek türkçe ders yok.İlk olarak programı kurcalamakla başlayabilirsiniz.Önünüze gelen tuşa basmakla.Odan sonra isterseniz benim ilk çalışmam gibi bir kalem yapmaya çalışın :) eğer heves , merak ve sabır varsa.. öğrendiniz demektir.

reisbabacan

🌱Yeni Üye🌱
ilgin için teşekkür ederim merak hat safhada diyebilirim etabek diye bir firma ücretsiz olarak amatörde olsa eğitim paylaşmış sanırım iyi bir başlangıç olur sende bayağı başarılısın işinde umarım bende öğrenebilirim

ilyas25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilgin için teşekkür ederim merak hat safhada diyebilirim etabek diye bir firma ücretsiz olarak amatörde olsa eğitim paylaşmış sanırım iyi bir başlangıç olur sende bayağı başarılısın işinde umarım bende öğrenebilirim

Deha etabek isim soyisimi kendiside benim iyi bir arkadaşımdır.kendisinin videolarına youtube kanalından ulaşabilirsiniz.
Ayrıca fga mimarlıgın videolarıda mevcut birde cinema 4d türkiye facebook sayfasındada videolar mevcut.

Çok özür dileyerek Eskişehir3d nickli arkadaşım çalışmalarının yakın takipçisiyim.Başarılı işler çıkarıyorsun tebrik ederim.

reisbabacan

🌱Yeni Üye🌱
sayenizde programı sevdim ve öğrenmeye başladım yakında inşallah çalışmalarımı paylaşırım bende teşekkür ederim