Mac ve Adobe Semih abininki oldukça üstün bir mac, ki ben giriş makinesi olan macbook beyaz kullanıyorum. Performansına gelince nice hülasa özellikli xp'lerden çok daha rahatım, sistemim çökmez, her daim aynı performansı alırım, virüsler ile uğraşmam vs. Benim giriş ürünümün biraz daha özelliklisini en son vatn bilgisayada 2.128 tl gibi bir rakama gördüm aynı ürün abd de 900 $ tek farkı ise garanti 2 yerine 1 yıl ve tr klavye olmaması...
Adobe derseniz anlatmaya gerek yok diyeyim sonuçta mac'ler grafıkerlerın, video ve film işi uğraşanların, matbaa filmcilerinin vs. kullandığı üründür.
Daha anlaşılır çok basir bir örnek vereyim 220 adet winamp (bu bende quicktime diye geçer) 30-45 sn.'de açar, yanına adobe aklınıza gelen ürünlrini açar ve ve ve... İşlerinize etkilenmeden devam edersiniz (Ben en alt macbook beyaz kullanıyorum) Sonuçta hardware ile uyumlu software var ise güç yönetimi performans yönetimi herşey düşünülmüş oluyor. Kısacası ben 600-700 fazla öderim ve yıllarca keyfime bakarım