Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Wit-Color 3312 Pass Çizgisi Sorunu

abdurborucu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar..
Wit-color marka dijital makine kullanan varsa bana pass çizgisini yok etmek için gerekli ayarları verebilir mi???
Zannedersem Calibration 1 ayarında bi sorun var.....
Ortamın sıcaklığı da etkiler mi????

Benzer konular

gutenberg

🌱Yeni Üye🌱
pasların aralarındaki cizgiler ustustemi gelmis yoksa aralarında bosluk mu var sıcaklık da etkiler tabiki 23-24 derece olması gerekiyor ortamın sıcaklığının ayrıca makinanında ısıtıcılarınnın uygun bi derecede olması sart.

abdurborucu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çizgiler 1-2 mm üstüne biniyor... sıcaklıkta bi sorun yokkk... sanırsam calibration ayarlarında var... bi yardımcı olursanız sevinirim....
ısıtıcılarda sıcaklık 40 derece görünüyor....

xaar380

🌱Yeni Üye🌱
abudurborucu kardes sanırım sen istreklam dana lamıssın makınayı bnm bıldıgım kadarıyla servıs sıkıntısı cekmemem lasımm
ama kafaq acabılcek kadar kabılıyetlı sın ve calıbrasyon ayarlarını yapamaman benı cok hayal kırıklıgına ugrattı bnce servs ten destek almalısın
vede cok basıt bır sey oldugunu hatırlatayım :D

abdurborucu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
istanbul reklam'dan aldık ama ben bi türlü ulaşamadım.... İstanbul Reklam'da çalışan servis elemanları varsa bi yardımcı olabilirler mi????
Bir de;
4 pass baskıyı düzeltiyorum ama 8 pass'ta güzel basmıyor....
Ben bunu anlamadım.....

xaar380

🌱Yeni Üye🌱
dostum bak şimdi cok basıt
sının sorunun step ayarı gercı istanbul reklam teknık servıse nasıl ulasamadın onuda bılmıolrum ama neyse
calibrasyon 1 de y-steppıng die bı yer var oraya ufak değerler gıreceksın baskına hatana gore (0.08,0.03,) gibi baskı pass aralarında boşluk var sa değer demın yazdıgım gıbı ufak deger lerde yukselebılır he bu degerler pass larda bınme varsa eksılere kadar da ınebılır bu senın operator lugune klmıss
step ayarını yapmak cok zor bısı deıl ama kafaların durumun dan haberdar olmalısın calıbrasyon2 de prınt color swotch test ı var ona bı bak kafaları temızle ve durumları nı bı gor belkıde sende stepp deıl de kaa kesme sorunu var dır kafalşarın da tıklaı olabılır

eger yapamıonsan teknık servıse ulas onlar sana yardımcı olurlar

abdurborucu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Y-Stepping Adjust yazan kısım 0.06 idi. Ben 0.25 yaptım. Bazı renklerde güzel, bazılarında ise kötü basıyor..
Calibration 2'de de numaralar var.. Bunların hepsi 20.03 ama sarı rengin 1 tanesinde 19.835 yazıyor... Print Swatch Test yazan yere tıklıyorum...... Test baskısı alıyor... ama dediğim gibi arka sarının sayısı 19.835 olduğu için arka sarıyı biraz kısa basıyor....

xaar380

🌱Yeni Üye🌱
hayır o sarının kını elleme dıgerlerının hepsı aynı sadece bır tanesının farklı olması normal zaten olaan sey bu

abdurborucu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
0.25 iyi de;
mesela 2 rengin karışımı ya da 3 rengin karışımı olursa çıkan renk mutlaka çizgili oluyor. mesela mor renk, çok çizgili çıkıyor. ama sadece sarı renk, çizik yok...

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Merhaba Ben İstanbul Reklam Teknik Servis Md. Erkan DERYA

Şirketimize istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.... Web sitemizde telefonlar ve gerekli bilgiler mevcut.. Makineyi bizden aldıysanız. Bize hertürlü ulaşabilirsiniz..

Bizden almamış olsanız bile yinede elimizden geleni yapacağımızı bilmeniz gerekir.

Bilgilerinden ve yardımlarından dolayı Xaar 380 arkadaşa teşekkür ederim.. Güzel bir nickname (Xaar 380 -- Xaar firmasının seikolara karşı çıkarmış olduğu yeni amiral gemisi...)

Erkan DERYA ®
05356622738 (istanbulreklam teknik servis)

abdurborucu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
erkan abi...
seni en kısa zamanda arayacağım.....
Numaramı özel mesaj olarak atacağım....