Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Word programından corel'e aktarım

murder_760

🌱Yeni Üye🌱
İlk önce word dosyasını açın yazıyı kopyalayın ondan sonra corel 'li Açın sonra corel'de Edit menüsünden paste special tıklayın karşımıza pencere çıkacak o pencereden resim (****file) secenegini tıklayın ve yazı corel gelecektin Not: RGB olarak gelecektir cmyk yapmayı unutmayın ! BereaL.

sugarboys

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar wordda copy diosunuz ve corelde Edit-Paste Special - ve daha sonra oradan yası istiosanız Text resim istiosanında pictureyi tıklıoruzzz Kolay Gelsin...!!!

musdilar

🌱Yeni Üye🌱
word ten corel'e şu şekilde metin alabilirsiniz

word te dosyayı açıp farklı kaydetten zengin metin biçimi kaydet deyip. dosyayı kapatıp. daha sonra corelden importla aldığınızda hiçbir sorun çıkmaz arkadaşlar

cansakisi

🌱Yeni Üye🌱
kardeş corelden indesigne clipartları nasıl aktarıyorsun
çizgiler hep kırık geliyor

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben de bu işlemi corelde yaptığım zaman sorunlar yaşıyordum. Sonra illustratorda denedim ve herhangi bir bozulma olmadım yaptı. Ve yazıları çift tıkladığınızda wordu açmadan değiştirebiliyorsunuz. Bilginize.

kupakizii

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.teoman.forumlari.net
Dergi çalışması ile uğraşıyorsan zaten kişisel tavsiyem;
- hiç boşuna uğraşma arkadaşım bir an önce InDesign'a başla derim ;)
corelle felan ugraşılmaz cok sayfalı işlerde bende INDesign'a gectigim gunden beri
o ugrastigim gunlere aciyorum :)
gecen ocak ayında 50 sayfalık dergiyi 2 günde hazırladım INDesignda yok boyle bişey yane :)

sizden bir isteğim var...sizinle herhangi bir şekilde nasıl iletişime geçebilirim...bana dergi hazirlama konusunda yardımınız olacağını düşünüyorum....lütfen bir iletişim adresi verirseniz..size anlatabilirim...