Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Workspace de Bug

kvcatak

🌱Yeni Üye🌱
Cs 5.5 sürümünde bu problemi yaşıyorum. Layer taşıdığımda, ctrl+ ile zoom yaptığım zaman, yazı yazarken benzeri işlemlerde photoshop da garip buglar görüyorum.

Araç kutuları değil de workspace de (gri, beyaz) kareler bir den komple siyaha dönüyor ardından gri oluyor. Örneğin ctrl+ yaptığımda çalışma alanı komple siyah oluyor. ctrl- yapınca düzelmiyor, bazen düzeliyor. Yaptığım anlık işleme göre etrafı bug götürüyor. Bu ne ile alakalı olabilir?

Yardımlarınız için teşekkürler.

kvcatak

🌱Yeni Üye🌱
Hala bir çözüm bulabilmiş değilim.
Ekran kartı driverlarını güncelledim.
Photoshop u silip tekrar kurdum. Performans ayarları ile oynadım. Ekran kartının Ayarlarını değiştirdim. Windows güncellemelerini yaptım. Bir türlü çözüm bulamıyorum.
Konu hakkında yardımcı olacak arkadaş yok mu?

Teşekkürler.

gulli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
vk.com
Birkaç Ekran Görüntüsü Atsaydını İyi Olurdu
Bende Bunun gibi olmasa Bu tür sorunla Karşılaştığım Oldu.
Önce Şunu Denemenizi Tavsiye Ederim

Kulandığınız Sürümden Kaynaklanıyor Olabilir
Başka Bir Sürümünü Kurup Deneyiniz Kurmadan Önce
Önceki Sürümünü Kaldırıp Bütün Kalıntılarını Temizleyin Regedit,deki Kayıtlarda Dahil temizleyin
Bakalım Hata PC,denmi Yoksa Kullanılan Sürümdenmi Kaynaklanıyor O zaman Ortaya Çıkar
NOT:Yeni Sürümü Kurduğunuzda Lisanslı Değilse Crack,lemeyin İlk Kurulurken "Deneme" Olarak Kurun (Eğer Sonradan İllegal olarak Lisanslama Yapacaksanız Kurulum Sırasında İnternet Bağlatısını Kapatın)

Son düzenleme:

kvcatak

🌱Yeni Üye🌱
Bilgisayara format attım. Daha sonra denediğimde olmadı. Zaten trial kuruyorum.

Olay aşağıdaki gibi. Örneğin 1. resimde simsiyah bir resim görüyorsunuz. Bir kere ctrl++ tuşuna basayım. 2. resimde gördüğünüz olayı görüyorum. ctrl+- yapar isem tekrar siyah oluyor. bir daha ctrl +- yaparsam tekrar düzeliyor. ama bu rutin değil bazen bu şekilde zoom aracında hiç problem çıkmıyor.

Çizdiğim bir shape i diğer tarafa taşırken yine ekran siyah oluyor. biraz daha çekince sağa sola düzeliyor.