arkadaşlar world card'ın yeni 3d logo lazım. vektörel yada başka format olabilir...
eraykantarci 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 29 Ocak 2008 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 11 Şub 2008 #1 arkadaşlar world card'ın yeni 3d logo lazım. vektörel yada başka format olabilir...
doghan 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 692 Tepkime puanı 4 12 Şub 2008 #2 arkadaşım ben baktım yok orda banada lazım oldu şimdi eskisini bile bulamadım neiş anlamadım eraykantarci' Alıntı: arkadaşlar world card'ın yeni 3d logo lazım. vektörel yada başka format olabilir... Genişletmek için tıkla ... arkadaşım halen ihtiyacın varsa logo paylaşımına bi bak derim detaylarla uğraşmadan bi taklidini yaptım karar senin...
arkadaşım ben baktım yok orda banada lazım oldu şimdi eskisini bile bulamadım neiş anlamadım eraykantarci' Alıntı: arkadaşlar world card'ın yeni 3d logo lazım. vektörel yada başka format olabilir... Genişletmek için tıkla ... arkadaşım halen ihtiyacın varsa logo paylaşımına bi bak derim detaylarla uğraşmadan bi taklidini yaptım karar senin...