Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

world yazılarını corele nasıl cevrilir

aragor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadasla selam sorum su worldten veya emaille gelen yazıları corele aktardıgımızda corelde bunun gurubunu nasıl bozar yani kısacası üzerınde nasıl oynarız tesekkurler

Benzer konular

sezgi-sirin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Word programından kopyaladığın yazıları Corele yapıştırarak kullanabilirsin. Corelde 3 seçenekli bir dialog kutusu çıkacaktır.
1 - Maintain Fonts and Formatting : Seçili olursa kopyalayıp yapıştıracağın yazıların fontlarını ve yazım formatını aynı kopyalar.
2 - Maintain Formatting Only : Seçili olursa kopyalayıp yapıştıracağın yazıların sadece yazım formatını bire bir aynı olarak kopyalar.
3 - Discard Fonts and Formatting : Seçili olursa sadece yazılarını kopyalar. Font seçimi ve yazı formatının ayarlamasını ( Paragraf, Satır, vs. ) kendin Corelde yeniden yapman gerekir.

aragor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bırsey cıkmıyor ayrıca kopyaladıgım zaman sorun olmuyor ama grubunu bozamıyorum yanı uzerınde degısıklık yapmak ıstıyorum olmuyor

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşım bu konuyla ilgili bir başlık vardı.
orada sormuşsunuz.
tekrar bir daha neden başlık açıyosunuz.
ayrıca sornuzu ve cevaplarını okudum.
siz ilgili konuyu bir daha okuyup cevaplar doğrultusunda yapmaya çalışın.
artık hiç bir şeyde yapamıyosanız sanırım sorun sizde.
çünkü coreli öğrenmeniz gerek.

savasg

🌟Usta Tasarımcı🌟
Worddeki yazınızı rtf formatında kaydedederseniz corele direkt çağırabilirsiniz.

millisezer

🌱Yeni Üye🌱
Gruplu gelmiyordur. Nesne OLE olarak yağıştırılıyordur. Edit>Paste special komutunu deneyin. Ya da bir text alanı açıp onun içine yapıştırın.

ÇOK ÇOK SAOL
AYLARDIR DERGİ ÇIKARIYORM BAZI HARFLERİN PUNTOSU BÜYÜK OLARAK ÇIKIYORDU BU ŞEKİLDE BBU SORUNU ATLATTIK GALİBA