Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fountain fill ve bezier tools araç çubukları ile yapabilirsin araç paleti sağda başka bir ayrıntı yok zaten sadece fountain fill açılarını ayarlaman lazım oda senin hizalama yeteneğine kalmış
fountain fill ve bezier tools araç çubukları ile yapabilirsin araç paleti sağda başka bir ayrıntı yok zaten sadece fountain fill açılarını ayarlaman lazım oda senin hizalama yeteneğine kalmış
elimde bunların zaten cdr dosyası mevcut lakin üzerlerinde düzenleme yapamıyoruz o yüzden baştan çizmemiz gerekti.
en iç kısımdaki bakır görünümü ve orta kısımdaki gri zırh görünümünü yapamadım bir türlü. diğer kalanlarıda zaten dediğiniz gibi fountain fill ile ince ayarlamalarla yaptım.
onlarıda çzip aynı işlemleri yapman gerekli eğer renk aynı olsun dersen damla aracını kullanabilirsin aynı renkleri almak için onlardada farklı bir işlem yapılmamış zaten biraz uğraşacaksın sadece olmaz diye birşey yok hepsi olur ama sabırlı olman lazım
aslında bu çalışmaları baştan yapmamızın sebebi Bu Sitedeki flash dosyasına bakarsanız aynı oradaki strip özelliği gibi bi flash dosyası hazırlamak. yani katman katman kablonun özelliklerini gösterebilmek.
aslında bu çalışmaları baştan yapmamızın sebebi Bu Sitedeki flash dosyasına bakarsanız aynı oradaki strip özelliği gibi bi flash dosyası hazırlamak. yani katman katman kablonun özelliklerini gösterebilmek.
bu şekilde katman katman hazırlayacaksan corel 12 de r.a.v.e de sana yardımcı olur flash hazırlamanda corel den dirket çizmleri aktarabilirsin tabi 12 formatında kaydetmen gerekir tabi uğraşman lazım
Düzenleme : r.a.v.e nedir google dan öğrendim. v12 yi hiç kurmadığım için bilmiyorum onu. v14 var bende de onda da yok sanırım, varsa da ben görmedim şu ana kadar
Düzenleme : r.a.v.e nedir google dan öğrendim. v12 yi hiç kurmadığım için bilmiyorum onu. v14 var bende de onda da yok sanırım, varsa da ben görmedim şu ana kadar
corel rave de flash animasyon tarzı tasarımlar hazırlayabiliyorsun üstlerine yazı vb ekleyebilirsin güzel bir program tavsiye ederim 12 den sonra programı bir daha çıkarmadılar 14 de yok yani