Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

x4 te convertli yazıları görebilmek.

hürrem21

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar sütun sütun çalışılmış bir metini convert ediyoruz. Hangisinin convertli olup olmadığını görebiliyormuyuz. freehanddeki keyline özelliği gibi...

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
view-simple wireframe seçeneği ile görebilirsin ama tercihim bütün işi seçip ctrl + u kombinasyonu ile grupları çözmen ve edit-select all-text seçeneğine tıklaman.. corel dosyayı tarayacak ve convertsiz fontları bulacaktır..

hürrem21

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
view-simple wireframe seçeneği ile görebilirsin ama tercihim bütün işi seçip ctrl + u kombinasyonu ile grupları çözmen ve edit-select all-text seçeneğine tıklaman.. corel dosyayı tarayacak ve convertsiz fontları bulacaktır..

İkisinide denedim ama olmuyor edit-select all-text dosyayı taramıyor. view-simple wireframe seçeneğindede üstüne tıklamadan anlaşılmıyor.:sadsmile:

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
İkisinide denedim ama olmuyor edit-select all-text dosyayı taramıyor. view-simple wireframe seçeneğindede üstüne tıklamadan anlaşılmıyor.:sadsmile:

iş nedir tam olarak ondan bahsedin isterseniz ..Page dediğimiz separatörlerden varmı işte... eğer ondan ise her sayfada ayrı ayrı convertleme yapmalısınız...
bide lütfen bütün grupları çözdüğünüzden emin olunuz..

istersen dosya boyutu küçük ise yardımcı olabilirim :D bide ben kontrol edeyim

böyle görünmesi gerekiyor simple wireframede;
yazc.jpg

hürrem21

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
grubu çözemiyorum aktif değil ki ungroup ctrl+u yapıyorum ama bozulmuyor aktif olmadığından

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
dosyan hata vermiş galiba... boyutu nedir?? biraz öncede söyledim isterseniz bide ben bakayım dosyaya hatasını bulduktan sonra burda paylaşırım herkes öğrenir...

hürrem21

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
34.8 MB ben size özelden ftp adresini veriyim ordan alabilirsiniz dosyayı