Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

x4 te obje seçimi

mct0033

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.beysanat.com
corel draw x4 te içi boş bir kareyi tutmak içn sadece ortasına tıklamam yeterli oluyor. ama ben bunu böyle istemiyorum. corel 12 corel x3 kullanırken bir kutucuk vardı ona tıklayınca cisimleri seçerken köşelerine tıklamam grekiyordu. iç içe olan şekillerde seçim yaparken çok zorlanıyorum. corel x4 te bunu nasıl yapacağımı bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
Ctrl+J yapıp options bölümüne giriyorsun orda toolbars bölümü var ordan istediğin düğmecikleri buluyorsun sonrara seçiyorsun istediğin toolbara sallıyorsun.. bu kadar..
Bulamadığın düğmecikleri de yan tarafta hemen bi dürbün simgesi var ona tıkla yaz bulsun sürükle bırak..
20090713132225.jpg

musdi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mshekim.com
tools

corel draw x4 te içi boş bir kareyi tutmak içn sadece ortasına tıklamam yeterli oluyor. ama ben bunu böyle istemiyorum. corel 12 corel x3 kullanırken bir kutucuk vardı ona tıklayınca cisimleri seçerken köşelerine tıklamam grekiyordu. iç içe olan şekillerde seçim yaparken çok zorlanıyorum. corel x4 te bunu nasıl yapacağımı bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

tools / options / workspace / toolbox / picktool'u işaretliyorsunuz. Çıkan pencereden treat all object as filled seçeneğinden işareti kaldırırsanız anlattığınız şekilde çalışma yapabilirsiniz...

İyi çalışmalar...

kayra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benimde çözemediğim bir sorundu, bilgilendirme için teşekkürler...