Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

xaar 128 kafa açma

erhan_kapadokya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
xaar 128 kafayı tinerle açtığını söyleyen bir tanıdığım var acaba ne derece sağlıklı olur bu...iddaa ediyor bu şekilde açtığına yormlarınızı bekliyorum

Benzer konular

turanjs

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba,arkadaş ben tinerle temizlemenin zararlı olduğunu duymuştum ama sende tanıdığının tinerle açtığını söylüyosun çelişkde kaldım şimdi bende..

erhan_kapadokya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teknik servisi gelmiş bu tanıdığımın solventle denmişler olmamış oda ne olsa kafalara garanti vermiyorsunuz ben tinerle deneyeceğim demiş.ve sonuç olarak kafaları açmış

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
elektronik aksama ulaşmaması gerekir tinerin evet temizleniyor benim arkdaşımda temizlediğini söylüyor yinede ben solventle temişzle derim

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
ilk defa duydum ama bence büyük bir risk tasıyo ancak kafalar tamamen biticek değiştirmeye karar werildiğinde denemek en iyisi olsa gerek ayrıca nasıl bi tinerle denenmiş merak ettim

ben kafalarda tıkanmalar başlayınca hafta sonu kafaları tamamen solwente atıyorum (1 yılda en az 5-6 kere atmısımdır elektronik aksama hiç birşey olmuyor) we iki gün solwentte bekletiyorum arasırada 4-5 kez solwent dolu kabı titreşim yapar gibi sallıyorum we oldukca olumlu sonuçlar alıyorum burada önemli olan solwentin kalitesi kaliteli bir solwentle çok iyi sonuçlar alınabilir

auctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
xaar 128 kafalar xaar 126 lara göre daha dayanıklı , xaar 128 kafayı solventte bekletip şırıngayla solvent basarak açmayı deneyebilirsin , solvent olarak serigrafide kullanılan solventin daha iyi sonuç verdiğini duymuştum ama hiç denemedim.

AkEsinti

🌱Yeni Üye🌱
Ben de de kafalar tıkanmıştı önce solventi biraz ısıtarak kafları içine attım kafanın içinde kurumuş boyalra hemen çözüldü bir gün solventin içinde beklettim sonra güçlü bir şırıngyla solvent bastım tmamen açıldı ve süper çalıştı

baskici46

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar 2003 yılından bu yana baskı makinalarıyla içiçeyim. birincisi makinanın kafalarının ömrü iş temposu çok olan makinal için 1 veya 2 yıldır. bunun sonunda yıpranan kafaların açılması mümkün değildir. ancak bakımla bu ömür uzatılabilir. bu arada sitemizde kendisinin kafa açtığını iddia eden ve özel bir makina kullandığını söyleyen (ismini vermeyeceğim, merak edenler özelden yazabilir) arkadaşımıza kafalarımızı gönderdik, bu arada 1 adette yeni kafa istedik. ücretini ise bankadan kendi adına, yani şirketine değil havale ettik. göndermemize yaklaşık 4 ay olmasına rağmen ne kafalar geldi nede ücreti tekrar iade etti. hal böyle iken her telefon görüşmemizde türlü bahaneler uydurdu. sırf merakımı yenmek için bulunduğum şehirden 1100 km uzaklıktaki o malum arkadaşımızın bulunduğu şehire gittim. ve şirketini buldum. şirket 20 m2 lik paravan bir şirket görünümünde kepenkleri kapalı ve arkadaşın telefonunada ulaşılmıyor. yani tokatlandığımı anladım. o şehirde bulunan meslekdaşlarımıza da kendisini sorduğumda ne hikmetse hep garip bir gülümsemeyle sözünü ettiler. bu vatandaş hakkında neler konuştuğumuzu anlatmayacağım. uzun lafın kısası kafayı açarım, makinası var bende, yok çinden etkili solvent getirdim, falan filan hepsi hikaye uydurmadır. siz siz olun makinanıza gözünüz gibi bakın. olay budur. saygılarımla...