arkadaşlar 2003 yılından bu yana baskı makinalarıyla içiçeyim. birincisi makinanın kafalarının ömrü iş temposu çok olan makinal için 1 veya 2 yıldır. bunun sonunda yıpranan kafaların açılması mümkün değildir. ancak bakımla bu ömür uzatılabilir. bu arada sitemizde kendisinin kafa açtığını iddia eden ve özel bir makina kullandığını söyleyen (ismini vermeyeceğim, merak edenler özelden yazabilir) arkadaşımıza kafalarımızı gönderdik, bu arada 1 adette yeni kafa istedik. ücretini ise bankadan kendi adına, yani şirketine değil havale ettik. göndermemize yaklaşık 4 ay olmasına rağmen ne kafalar geldi nede ücreti tekrar iade etti. hal böyle iken her telefon görüşmemizde türlü bahaneler uydurdu. sırf merakımı yenmek için bulunduğum şehirden 1100 km uzaklıktaki o malum arkadaşımızın bulunduğu şehire gittim. ve şirketini buldum. şirket 20 m2 lik paravan bir şirket görünümünde kepenkleri kapalı ve arkadaşın telefonunada ulaşılmıyor. yani tokatlandığımı anladım. o şehirde bulunan meslekdaşlarımıza da kendisini sorduğumda ne hikmetse hep garip bir gülümsemeyle sözünü ettiler. bu vatandaş hakkında neler konuştuğumuzu anlatmayacağım. uzun lafın kısası kafayı açarım, makinası var bende, yok çinden etkili solvent getirdim, falan filan hepsi hikaye uydurmadır. siz siz olun makinanıza gözünüz gibi bakın. olay budur. saygılarımla...