Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
xaar kafalarla zemin türü işleri basamazsınız ve ayrıca xaar kafa nemden sıcaktan çabuk etkilenen ve tıkanma riski yüksek olan bir kafadır hem ömru kısa hemde baskı belli bir yere geldiğinde kesinlikle boya keser spectra kafa hem daha pahalı tıkanma şansı çok az çalışma prensibi gereği boya kesmeden uzun işler basabilir spectra fazla bakım istemez elinizdeki işin yoğunluğuna göre kafa tercihi yapılması daha doğru olur kalite olarak spectra daha iyidir spectranın 1 pass ın boyutu daha büyüktür xaar ın daha küçüktür buda demek oluyor ki xaar kafa daha yavaş baskı yapar spectra kafanın baskı hızı daha hızlıdır yapar
ben buna katılmıyorum ben suan nur fresco kullanıyorum 32 adet zaar 128 var ve gayet iyidir ama spektra ile arasında cok fark var spektrada 256 adet nozzl var bide pco litre farkı var xzaar pl'80 dir spectranın ise 40 tır ve bu yuzden spektra daha iyidir vec uv yani ultra viyole leye daha uygun dur artıkın cıkan butun makinalar spektra veya konika veya hitasi dir umarım yardımcı olmusumdur soru sormak isteyen varsa bu konuda sorularınızı beklerim
spectra ile xaar kafalar arasında dal farkıda vardır. Baskı hızları kalitesi ömrü gibi. Spectra daha çok tercih edilen olmakla beraber sorun yaratmayan üst teknoloji tanklardır. Xaarda bunlardan yoksundur ama kötüde değildir.
arkadaşlar biraz araştırırsanız spectra kafaların fiyatı xaar dan çok daha pahalı.. elbette bi sebebi var o da spectra nın kalitesi açık ara önde. açık hava reklamcılığı sektöründe çalışıyorum ve aylık bilmem kaç bin metre kare baskı yaptırıyorum. ve farkı çok ii biliyorum. ve bendede xaar 126 - 12 kafa makine var 8 kafa spectra kadar kaliteli baskı alamıyorum. emin olun tek kelimeyle SPECTRA alıcam bi dahaki sefere parayı bastırıcam
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler benimde bi sorumvar bende makina alaçağım spectra kafa almayı düşünüyorum. fakat spectra kafalar hergün en azından 20 30 metre baskı yapmak zorunda imiş baskı yapılmaz ise kafalar bozuluyomuş. bu konuda bilginiz varmı.
spectra ile xaar kafalar arasında dal farkıda vardır. Baskı hızları kalitesi ömrü gibi. Spectra daha çok tercih edilen olmakla beraber sorun yaratmayan üst teknoloji tanklardır. Xaarda bunlardan yoksundur ama kötüde değildir.
Tabiki spectra kafa ama dedigi gibi paran yoksa xaar al sora her 5 dakikada bir bi ton boya sıkarsın kafanın ağzını açmak için 6 ayda bi spectra kafa makine kadar boya yer