Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Xaar Mi? Spectra Mi?

kosluoglu

🌱Yeni Üye🌱
Xaar Ve Spectra Kafa Arasinda Baski Kalİtesİ, SaĞlamlik, Bakim Özellİklerİ Gİbİ Ne Farklar Var TecrÜbelerİnİzİ PaylaŞirmisiniz

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
xaar teknolojisi ile spectra arasında çok büyük farklar var. en önemliside baskı kalitesi.

konicaemir

🌱Yeni Üye🌱
xaar kafalarla zemin türü işleri basamazsınız ve ayrıca xaar kafa nemden sıcaktan çabuk etkilenen ve tıkanma riski yüksek olan bir kafadır hem ömru kısa hemde baskı belli bir yere geldiğinde kesinlikle boya keser spectra kafa hem daha pahalı tıkanma şansı çok az çalışma prensibi gereği boya kesmeden uzun işler basabilir spectra fazla bakım istemez elinizdeki işin yoğunluğuna göre kafa tercihi yapılması daha doğru olur kalite olarak spectra daha iyidir spectranın 1 pass ın boyutu daha büyüktür xaar ın daha küçüktür buda demek oluyor ki xaar kafa daha yavaş baskı yapar spectra kafanın baskı hızı daha hızlıdır yapar

yilmaz5907

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tek fark baskı hızıdır arkadaslar

digitalci

🌱Yeni Üye🌱
ben buna katılmıyorum ben suan nur fresco kullanıyorum 32 adet zaar 128 var ve gayet iyidir ama spektra ile arasında cok fark var spektrada 256 adet nozzl var bide pco litre farkı var xzaar pl'80 dir spectranın ise 40 tır ve bu yuzden spektra daha iyidir vec uv yani ultra viyole leye daha uygun dur artıkın cıkan butun makinalar spektra veya konika veya hitasi dir umarım yardımcı olmusumdur soru sormak isteyen varsa bu konuda sorularınızı beklerim

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
digitalci arkadaşım xaar 128inde 40 pl kafaları wardırr spectranında 80 pl kafaları wardırr

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
spectra ile xaar kafalar arasında dal farkıda vardır. Baskı hızları kalitesi ömrü gibi. Spectra daha çok tercih edilen olmakla beraber sorun yaratmayan üst teknoloji tanklardır. Xaarda bunlardan yoksundur ama kötüde değildir.

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Spectra daha kalitelidir... En iyi seiko diyen arkadaş a selam olsun biraz çalışsın şu seiko kafalar zaman geçsin bakalım ömrüne...

acikhava

🌱Yeni Üye🌱
spectra

arkadaşlar biraz araştırırsanız spectra kafaların fiyatı xaar dan çok daha pahalı.. elbette bi sebebi var o da spectra nın kalitesi açık ara önde. açık hava reklamcılığı sektöründe çalışıyorum ve aylık bilmem kaç bin metre kare baskı yaptırıyorum. ve farkı çok ii biliyorum. ve bendede xaar 126 - 12 kafa makine var 8 kafa spectra kadar kaliteli baskı alamıyorum. emin olun tek kelimeyle SPECTRA alıcam bi dahaki sefere parayı bastırıcam

seyyah_58

🌱Yeni Üye🌱
yeni aldık wayt-color 720 dpı xaar ama şimdiye kadar hiç bi problemini görmedim gayet iyi yani 12 kafa ama boya kestiği doğru

kaya4040

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler benimde bi sorumvar bende makina alaçağım spectra kafa almayı düşünüyorum. fakat spectra kafalar hergün en azından 20 30 metre baskı yapmak zorunda imiş baskı yapılmaz ise kafalar bozuluyomuş. bu konuda bilginiz varmı.

uzeyirreklam

🌱Yeni Üye🌱
bende Seiko Baskı Kafası Grubu SPT Baskı kafası SPT 510-35PL

tercih edenlerdenim

üzeyir reklam nevşehir

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaslar cok detay vermisler ben kisaca ozetliyim, paran varsa spectra al yoksa xaar la idare et:smile:

Mehmet Utku DİLER

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tabiki spectra kafa :) ama dedigi gibi paran yoksa xaar al sora her 5 dakikada bir bi ton boya sıkarsın kafanın ağzını açmak için 6 ayda bi spectra kafa makine kadar boya yer :p