Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Xaar Mi? Spectra Mi?

Mehmet Utku DİLER

🌟Usta Tasarımcı🌟
Spectra daha kalitelidir... En iyi seiko diyen arkadaş a selam olsun biraz çalışsın şu seiko kafalar zaman geçsin bakalım ömrüne...

zaman dan çok basılan işle alakası var. Herşeyin bir ömrü var ve seiko kafalarda ömrü bitince duruyo ki bu her kafada her baskı makinesinde vardır. Kafanın bozulmaması için titizlik gösterirse kafalar bozulmaz. Elektronik sistem çoğunda aynıdır ömrü belli değildir,1 günde olur 1 senede 10 senede. Kafa daki gözler ise solvente yatırılırsa her gün ömrü uzun gider.

seiko510

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar,seikonun kafa genişliği 7,20cm 510 nozzle 35pl 1440 dpi gerçek çözünürlükte olanlarıda var.

birolbirinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arakadaşlar ben xaar kafaları uzun süredir kullanıyorum bu 2. makinem pek sorun yaşamadım aksine uzun baskılarda daha verimli oldular. kesme 1 defa başıma geldi çok alakasız bir durumdu oda. onun dışında sorun yaşamadım. ve şu anda da digital baskı makinalarının kafalarını sitelerinde inceliyorum. gördüğüm kadarı ile xaar lar miletin söylediği kadar kötü değiler tek sorunları ideal olmayan boya kullanılması ayrıca solvente acımayacaksın. kafaları temizlerken kafa yüzeylerini çizmeyeceksin çünki yüzeyleri hassas. seiko lara gelince güzel kafalar ama boyada sorun olursa inanın çok sorun yaşatır yoksa çalışma açısından hiç problemleri yok.

yamanhakan

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar
ben 160 lık infiniti yf-9160ııı pls 2 el alıyorum bayram sonrası 1000 ytl uygunmu sizce 1 yıl bakım garantisi veririm diyor

yıldızreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.reklammalzemeleri.com
arkadaşlar spectra kesinlikle güzel tartışılmaz zaten biz 5 yıl garanti veriyoruz..ayrıca nerdeyse xaar fiyatlarına makineyi kuruyoruz.Ve dünyanın en büyük makine üreticileri spectra kullanıyor.

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
5 yil garanti mi??? sabahin bu saatinde gozlerim faltasi oldu vallahi:smile: ben 4 sene sonra makinem calismiyor dedigim zaman bu garanti tam olarak neyi kapsar biraz acabilir misiniz lutfen? Sayet 5 sene tam garanti veriyorsaniz ben ciddi anlamda sizin makinenizi dusunebilirim.