Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ya olursa... -2

TEXASLIAPO

🌱Yeni Üye🌱
ikinci çalışmam...
Herkese başarılar.

KK87F.jpg

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Lütfen yarışma şartnamesinde de belirtildiği gibi; çalışmanızın orijinal boyutunu baskıya uygun (297x420 mm ve 150 Dpi) olarak saklamayı unutmayınız.

Başarılar dileriz.
Grafikerler.net Yönetimi​

Dikkat: Önemli Duyuru!!!

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Verilmek istenen mesajı mizahi bir şekilde ve gayet yerinde verdiği kanısındayım. Fikir olarak güzel bir çalışma. Tebrikler.

(GÜLDÜK) ibaresinin ("ya tutarsa" dedi) ibaresi ile "hizalanma" konusunda sıkıntı olduğu dikkatimi çekti. Daha dikkatli davranılabilirmiş. (gülecekmiyiz) kelimesi de soru anlamı taşıdığından sonuna soru işaretinin konması ve "miyiz" ekinin ayrı yazılması gerekmekte.

Şunu da belirtmeliyim ki; "üzülmemek için organik tarım" ifadesinin altına "ORGANİK TARIM"la ilgili açıklayıcı bir metin konulsaymış, "ÜZÜLMEMEK" kelimesine yüklenmek istenen anlamın daha net ve etkili bir şekilde anlaşılabileceğini düşünüyorum.

Emeğinize ve düşüncenize sağlık. Saygılarımla...

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışma görünmüyor
başarılar dilerim

TEXASLIAPO

🌱Yeni Üye🌱
Verilmek istenen mesajı mizahi bir şekilde ve gayet yerinde verdiği kanısındayım. Fikir olarak güzel bir çalışma. Tebrikler.

(GÜLDÜK) ibaresinin ("ya tutarsa" dedi) ibaresi ile "hizalanma" konusunda sıkıntı olduğu dikkatimi çekti. Daha dikkatli davranılabilirmiş. (gülecekmiyiz) kelimesi de soru anlamı taşıdığından sonuna soru işaretinin konması ve "miyiz" ekinin ayrı yazılması gerekmekte.

Şunu da belirtmeliyim ki; "üzülmemek için organik tarım" ifadesinin altına "ORGANİK TARIM"la ilgili açıklayıcı bir metin konulsaymış, "ÜZÜLMEMEK" kelimesine yüklenmek istenen anlamın daha net ve etkili bir şekilde anlaşılabileceğini düşünüyorum.

Emeğinize ve düşüncenize sağlık. Saygılarımla...

Eleştirilerin için çok teşekkür ederim.
Aslında çalışmamda söylemiş oduğun yazım kurallarına dikkat etmiştim. Fakat grafikteki ahengi çok bozduğu için son şeklini bu şekilde verdim.
Saygılar...