Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yağlı boya

grafibsn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
i97583_dsc-4026-copy.jpg

35x50 oil paint (There's a girl in the mirror)

There's a girl in the mirror
Aynada bir kız var
I wonder who she is
Kim olduğunu merak ediyorum
Sometimes I think I know her
Bazen onu tanıdığımı düşünüyorum
Sometimes I really wish I did
Bazen gerçekten tanımış olmayı diliyorum
There's a story in her eyes
Gözlerinde bir hikaye var
Lullabies and goodbyes
Ninniler ve vedalar
When she's looking back at me
Bana baktığında
I can tell her heart is broken easily
Kalbinin kolaylıkla kırılabildiğini anlayabiliyorum
'Cause the girl in my mirror
Çünkü aynamdaki kız
Is crying out tonight
Bu gece ağlıyor
And there's nothing I can tell her
Ve ona söyleyeceğim hiç birşey
To make her feel alright
Kendini daha iyi hissettiremez
Oh the girl in my mirror
Aynamdaki kız
Is crying 'cause of you
Senin yüzünden ağlıyor
And I wish there was something
Something I could do
Ve yapabileceğim bir şey olmasını dilerdim
If I could
Eğer yapabilseydim
I would tell her
Ona söyleyeceğim şey
Not to be afraid
Korkmaması olurdu
The pain that she's feeling
Hissettiği acı
The sense of loneliness will fade
Yalnızlık hissi kaybolacak
So dry your tears and rest assured
Bu yüzden gözyaşlarını kurula ve emin ol
Love will find you like before
Aşk seni önceki gibi bulacak.

Benzer konular

ilkin

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel olmuş gerçekten....bende bir tablo yapıcamda oldukça büyük bir tablo onu tuala geçirmek gerçekten işkence olur bana heralde....bu yüzden yapacağım resmi dijital baskıda aynı boyutlarda çıkarıp tuale yapıştırıp üstünden rengine göre yapsam diye dğşünüyorum böyle bir düşüncce geldi bana:):):):) ama olurmu diye de şüpheliyim hiç denemedim.......

grafibsn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel olmuş gerçekten....bende bir tablo yapıcamda oldukça büyük bir tablo onu tuala geçirmek gerçekten işkence olur bana heralde....bu yüzden yapacağım resmi dijital baskıda aynı boyutlarda çıkarıp tuale yapıştırıp üstünden rengine göre yapsam diye dğşünüyorum böyle bir düşüncce geldi bana:):):):) ama olurmu diye de şüpheliyim hiç denemedim.......

Teşekküredrim.
Elbette olur:) aynı boyutta çıkış al ve tualin tamamını kaplayacak karbon kağıdını alta koy üzerinede çıkışı güzelce tuttur bantla kaymasın sonra kalemle çıkış aldığın kağıttan çiz böle daha pratik:) ben pek taraftar değilim bu tarz işe ama bi nevi kopya sonra kendim yapmamış gibi hissediyorum:) bu kısmı yok say benim düşüncem.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Arkadaşlar ne güzel kopya dersi vermişsiniz :) Biraz uğraşıp kendimiz yapsak daha iyi olmazmı çıkan sonuç kendi emeğimiz kendi uğraşımız olsa .Bu durum boyama kitabı işlemine benzedi :)

Son düzenleme:

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hayatımda yağlı boyanın çok ayrı bir yeri var.:)Çok güzel olmuş emeğine sağlık...

grafibsn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar ne güzel kopya dersi vermişsiniz :) Biraz uğraşıp kendimiz yapsak daha iyi olmazmı çıkan sonuç kendi emeğimiz kendi uğraşımız olsa .Bu durum boyama kitabı işlemine benzedi :)

Elbette filiz bende ondan bahsediyordum son cümlemde ben taraftar değilim bu şekilde çalışmaya kesinlikle yapmadım önermiyorum sadece yardımcı olmak için nasıl yapıldığına açıklık getirdim.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Elbette filiz bende ondan bahsediyordum son cümlemde ben taraftar değilim bu şekilde çalışmaya kesinlikle yapmadım önermiyorum sadece yardımcı olmak için nasıl yapıldığına açıklık getirdim.

Düşüncen öyleyse güzel ,ama bir yol gösterilmiş :) Çalışmana gelince gerçekten başarılı olmuş yatağın üstündeki örtü ve üzerindeki desenleri, kıvrılma yönüne göre katlanması gibi ayrıntılarla bir bütün olarak genelinde çok başarılı sadece yan duvarda duran tablolarda persvektif açısından biraz sorun var gibi geldi ama güzel bir çalışma tebrik ederim.:wink:

grafin

🌱Yeni Üye🌱
sivri zekalılar sizi, oturup yapmayı deneyin korkmayın :)

gurbuxz

🌱Yeni Üye🌱
Aslında dijital baskıyı tuale alsanız ve yağlı boyayı onun üzerinden yapsanız... Bunu daha once gormuştum...